Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Рекуператор General Fujitsu UTZ-BD035C

Рекуператор General Fujitsu UTZ-BD035C

4878,00 лв.

Код: UTZ-BD035Cbc Категория:

Описание

Открийте иновациите с рекуператора General Fujitsu UTZ-BD035C

В днешно време, все повече хора обръщат внимание на ефективността и устойчивостта на своите домове и офиси. С рекуператора General Fujitsu UTZ-BD035C, не само че ще спестите енергия, но и ще подобрите качеството на въздуха в помещението. Тази иновация предлага невероятна комбинация от характеристики, които я правят незаменим помощник в борбата с високите сметки за енергия и нездравословния въздух.

Основни характеристики на рекуператора UTZ-BD035C

Този модел притежава мощен дебит от 350 m3/h и напор от 140 Pa. Проектиран за максимална компактност и висока ефективност, този рекуператор е идеален за всякакъв вид помещения, независимо от тяхната големина.

Енергоспестяване и ефективност

С рекуператора UTZ-BD035C можете да постигнете огромни икономии на енергия, което е особено важно за домакинствата с ограничен бюджет. Системата е проектирана така, че да извлича необходимата топлина и хлад от околната среда, намалявайки необходимостта от допълнително отопление или охлаждане.

Регулиране на влажността

Регулирането на влажността е от ключово значение за доброто състояние на въздуха в помещенията. Рекуператорът General Fujitsu UTZ-BD035C е оборудван с вградена система за контрол на влажността, която осигурява оптимални нива на влажност, подобрявайки комфорта на обитателите.

Шумозащита

Шумът от климатичните системи често е проблем, но с рекуператора UTZ-BD035C можете да се насладите на тишина и спокойствие. Проектиран с внимание към детайлите, това устройство минимизира шума, като същевременно осигурява необходимата ефективност.

Лесен монтаж и поддръжка

Опростеният монтаж и поддръжка на рекуператора UTZ-BD035C го правят идеален за всякакви условия и потребности. С всеки закупен продукт получавате платка, която улеснява инсталацията и настройките на устройството.

Приложения на рекуператора UTZ-BD035C

Рекуператорите General Fujitsu UTZ-BD035C са идеални за много приложения, от резиденции до офис сгради. По-специално, те са полезни в следните случаи:

Домове

Специално проектиран за домашна употреба, той ще осигури свеж въздух и комфорт в помещението, докато спестите енергия.

Офиси

За професионалистите, работещи в офиси, качеството на въздуха е от съществено значение. Рекуператорът UTZ-BD035C се грижи за това, предоставяйки оптимална работна среда.

Търговски площи

Магазините и търговските площади също могат да се възползват от подобряване на качеството на въздуха с рекуператора General Fujitsu UTZ-BD035C, което може да допринесе за по-добро изживяване на клиентите.

Специализирани помещения

Специализирани помещения, както и собствени проекти, биха могли да се възползват от рекуператора UTZ-BD035C за специфични нужди.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!