Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторна мултисистема General Fujitsu – AOHG18LAT3

Инверторна мултисистема General Fujitsu – AOHG18LAT3

2899,00 лв.

Код: мултисистема AOHG18LAT3bc Категория:

Описание

Вашето решение за климатизация е тук! Инверторната мултисистема General Fujitsu – AOHG18LAT3 предлага идеалната комбинация от комфорт и ефективност, проектирана специално за климатизиране на три стаи. С общ капацитет на вътрешните тела от 4.0 до 8.5 kW, тази система е чудесен избор за апартаменти и малки офиси. С разнообразие от възможности за инсталация, включително стенен, подов, подово/таванен, канален и касетъчен тип, мултисистемата General Fujitsu предлага гъвкавост, необходима за всяко пространство.

Защо да изберете мултисистема General Fujitsu?

Мултисистемите стават все по-популярни, а General Fujitsu AOHG18LAT3 е едно от най-добрите решения на пазара. Те предлагат множество предимства, включително:

Икономичност и ефективност

С инверторната технология в основата на дизайна, мултисистемата позволява значителни икономии на енергия. Този вид климатизация е разработен, за да осигури оптимално охлаждане и отопление, без да натоварва вашия бюджет. Работи при минимални консумации на енергия, което го прави идеален за постоянно ползване.

Гъвкавост в дизайна

С различни опции за вътрешно тяло, част от системата може да бъде адаптирана според специфичните нужди на вашето помещение. Независимо дали искате стенни климатици, подови решения или дори касетъчни опции, General Fujitsu предлага това за вас.

Лесна инсталация и поддръжка

Инсталирането на мултисистемата е бързо и лесно, а поддръжката е минимална. Вашите инсталатори ще могат бързо да настройват системата, така че в кратчайки срок да може да се насладите на желаното комфортно температура.

Перфектно решение за различни пространства

Независимо дали става въпрос за апартамент, малък офис или дори търговско помещение, инверторната мултисистема General Fujitsu AOHG18LAT3 ще отговори на всички ваши нужди.

Климатизация на три стаи

С възможността за свързване на три вътрешни тела, можете да климатизирате три отделни стаи едновременно. Това ви дава същевременно комфорт и гъвкавост в управлението на температурата във всяка стая.

Опции за контрол

Системата предлага интуитивни настройки за управление, позволяващи на потребителите да се насладят на удобно дистанционно управление, което значително улеснява управлението на климатика.

Екологична система

General Fujitsu AOHG18LAT3 осигурява не само комфорт, но илата, която посочва енергийна ефективност, което я прави екологично отговорно решение за вашия дом или офис.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!