Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик канален General Fujitsu ARHG60LHTA/AOHG60LATT – висок напор, 3 phase

Инверторен климатик канален General Fujitsu ARHG60LHTA/AOHG60LATT – висок напор, 3 phase

10999,00 лв.

Код: ARHG60LHTA/AOHG60LATT - висок напор, 3 phasebc Категория:

Описание

Инверторният климатик канален General Fujitsu ARHG60LHTA/AOHG60LATT е оптималното решение за поддържане на комфортна температура в големи помещения. С 3-фазов висок напор и специално проектиран за монтаж във вентилационни системи, този климатик предоставя не само ефективно охлаждане, но и вентилация с прясно въздух.

Предимствата на инверторни климатици

С инверторната технология, климатикът работи по-ефективно и икономично, предоставяйки стабилна температура без резки колебания. По време на летния сезон, инверторният климатик поддържа ниски разходи за енергия, докато остава ефективен в охлаждането на пространството.

Икономия на енергия

Основният плюс на инверторната технология е намалената консумация на енергия. Моделът General Fujitsu ARHG60LHTA/AOHG60LATT е изработен с високи стандарти за енергийна ефективност, което го прави идеален избор за големи бизнес пространства.

Спокойствие и комфорт

Работата на инверторния климатик е значително по-тиха в сравнение с традиционните модели. Това е изключително важно за места, където спокойствието е от съществено значение, например офиси или търговски обекти.

Функции и спецификации

Инверторният климатик General Fujitsu ARHG60LHTA/AOHG60LATT разполага с множество функции, които улесняват работата и поддържат оптимален климат. Системата позволява вкарването на пресен въздух, което е съществено за поддържане на здравословна среда. Може да работи и в група с други климатични единици, което го прави изключително гъвкаво.

Монтаж и конфигурация

Монтажът на този климатик изисква професионални умения и опит, за да се гарантира, че системата работи правилно и ефективно. Много е важно да имате под ръка професионална помощ при инсталацията, тъй като неправилният монтаж може да доведе до значителни загуби на енергия.

Приложение

Този климатик е идеален за търговски пространства, офиси, както и за промишлени помещения, където е нужен постоянен комфорт и климатизация. Работата му е адаптирана за различни нужди и изисквания, което го прави универсално решение.

Заключение

С инверторния климатик канален General Fujitsu ARHG60LHTA/AOHG60LATT вие получавате качествени технологии и висока ефективност, допълнени с елегантен дизайн и лесно управление. Това е сиситема, която ще надмине очакванията ви за комфорт и икономически ефективност.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!