Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик канален General Fujitsu ARHG30LMLE/AOHG30LETL

Инверторен климатик канален General Fujitsu ARHG30LMLE/AOHG30LETL

4200,00 лв.

Код: ARHG30LMLE/AOHG30LETLbc Категория:

Описание

Изберете най-добрия инверторен климатик за вашето пространство с каналния климатик General Fujitsu ARHG30LMLE/AOHG30LETL. Този модел е проектиран специално за монтаж в окачени тавани, което го прави идеален за офис помещения и търговски пространства, където естетиката и функционалността са от основно значение. С уникалната си конструкция и напреднала технология, този климатик предлага отлична производителност и комфорт.

Основни предимства на General Fujitsu ARHG30LMLE/AOHG30LETL

  • Напреднала инверторна технология за оптимизирана консумация на енергия.
  • Възможност за работа в група, което позволява свързването на няколко климатика за създаване на универсални HVAC системи.
  • Енергиен клас SCOP – 3,9 A, SEER – 5,9 A+, което гарантира, че вашият климатик ще бъде икономичен и ефективен.
  • Възможност за избор на напор, което съответства на нуждите на вашето пространство.

Инсталация и поддръжка

Инсталацията на ЖГА не би могла да бъде по-лесна. Климатикът е проектиран за инсталация в окачени тавани, което означава, че не само, че спестява пространство, но също така минимизира визуалното въздействие. Поддръжката също е лесна, като се препоръчва редовно почистване на филтри и проверка на системата за осигуряване на дългосрочна производителност.

Енергийна ефективност

Със своя енергиен клас, този климатик е един от най-ефективните в своя клас. Инвестицията в качествен климатик не само предоставя комфорт, но също така намалява сметките за електричество, което е значителна икономия на дългосрочен план.

Заключение

Имате нужда от надежден и ефективен климатик, който да задоволи нуждите на вашето търговско или офис пространство? Не търсете повече от General Fujitsu ARHG30LMLE/AOHG30LETL. С неговите иновации по отношение на технология и енергийна ефективност, вие не само получавате продукт, който ще ви служи през годините, но и инвестирате в комфорт и удобство.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!