Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик таванен General Fujitsu ABHG36LRTE/AOHG36LETL

Инверторен климатик таванен General Fujitsu ABHG36LRTE/AOHG36LETL

6299,00 лв.

Код: ABHG36LRTE/AOHG36LETLbc Категория:

Описание

Инверторният климатик таванен General Fujitsu ABHG36LRTE/AOHG36LETL е иновационно решение за климатизация, което предлага несравнима енергийна ефективност и изключителен комфорт. С енергийна ефективност SCOP – 4,1 W/W A+, SEER – 6,0 W/W A+, този климатик не само, че осигурява приятна температура в помещенията, но също така е и икономически изгоден, намалявайки сметките за електрическа енергия.

Основни характеристики на климатик General Fujitsu

Този инверторен климатик е проектиран за хоризонтален монтаж под тавана, което го прави идеален за различни типове помещения. Неговият елегантен дизайн не само, че добавя естетичен вид на интериора, но и осигурява правилен поток на свеж въздух. С широкия си въздушен поток и голям обсег на действие, климатикът може да охлади или отопли значителни площи, което го прави подходящ за големи стаи и комерсиални сгради.

Енергийна ефективност и екологичност

В съвременния свят, където устойчивостта и опазването на околната среда стават все по-важни, климатикът General Fujitsu ABHG36LRTE/AOHG36LETL предлага система с минимални вредни емисии. Неговата инверторна технология регулира мощността на компресора, в зависимост от необходимостта, което спомага за минимум разход на електрическа енергия.

Лесен монтаж и поддръжка

Проектът за монтаж на климатик General Fujitsu е изключително прост. Благодарение на интуитивния дизайн, той може бързо и лесно да бъде инсталиран от професионалисти. След инсталиране, климатикът изисква минимална поддръжка, което го прави отлично решение за заети домакинства и бизнеси.

Комфортни условия

С General Fujitsu можете да се насладите на комфортна температура в помещението, без значение от външните климатични условия. Неговата способност да генерира широк диапазон температури ви позволява да създадете уютно пространство по всяко време на годината.

Заключение

Климатикът General Fujitsu ABHG36LRTE/AOHG36LETL е идеалният избор за всеки, който търси ефективно, практично и икономично климатично решение. Открийте предимствата на инверторната технология и се насладете на перфектната климатизация в дома или офиса си.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!