Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUHG45LRLA/AOHG45LETL

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUHG45LRLA/AOHG45LETL

6490,00 лв.

Код: AUHG45LRLA/AOHG45LETLbc Категория:

Описание

Искате ли да се насладите на комфорт в дома или офиса си, независимо от времето навън? Вие заслужавате инверторен климатик, който е не само ефективен, но и стилен. Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUHG45LRLA/AOHG45LETL е идеалният избор за вас и е точното решение за вашите нужди. Този климатик е проектиран за монтаж в окачен таван, което го прави изключително дискретен и ефективен. С него можете да избегнете ненужните военни звуци на традиционните климатични системи, предлагайки ви безшумна и комфортна среда.

Непрекъсната комфорт при всякакви условия

Една от основните характеристики на инверторния климатик General Fujitsu AUHG45LRLA/AOHG45LETL е способността му да работи в широк температурен диапазон. Дали е заястрялно или лято, този климатик ще ви осигури необходимия комфорт. С функцията за инверторни технологии, той може да регулира мощността на компресора, което позволява по-бързото достигане на желаната температура. Това не само оптимизира енергийната ефективност, но и намалява разходите за енергия.

Икономичен режим на работа

Като разбиране за нуждите на съвременния потребител, General Fujitsu е внедрил икономичен режим на работа в модела AUHG45LRLA/AOHG45LETL. Този режим осигурява оптимална работа на климатика, което значително намалява потреблението на енергия. Когато е активиран икономичният режим, климатикът автоматично регулира температурата и вентилатора, за да поддържа желаното ниво на комфорт с минимално потребление на енергия.

Задайте своя комфорт

Едно от най-впечатляващите предимства на инверторния климатик General Fujitsu AUHG45LRLA/AOHG45LETL е възможността за въвеждане на свеж въздух. Можете да поддържате качеството на въздуха в помещението, добавяйки пречистен свеж въздух. Какво може да бъде по-добро от свежия въздух, гарантиращ по-добра климатизация на помещението, което вие и вашите близки използвате ежедневно?

Монтаж и поддръжка

Монтажът на климатик General Fujitsu AUHG45LRLA/AOHG45LETL е изключително лесен, благодарение на компактния му дизайн. Подходящ за окачени тавани, климатикът не заема много място и се интегрира безпроблемно в съществуващата архитектура на помещението. При редовна поддръжка, неговата животоспособност може да се удължи значително, така че е важно да следите филтри и да планирате сервизно обслужване, за да осигурите оптимална работа на системата.

Технически спецификации

Важно е да знаете техническите характеристики на инверторния климатик, преди да направите покупка. General Fujitsu AUHG45LRLA/AOHG45LETL предлага:

  • Мощност на охлаждане: XX kW
  • Мощност на отопление: XX kW
  • Тип фреон: R32
  • Енергиен клас: A+++
  • Ниво на шум: XX dB

Тези характеристики показват, че климатикът е не само енергийно ефективен, но и изключително функционален, като предоставя комфорт за всяко помещение.

Обобщение

Ако искате да направите инвестиция в качествен климатик, то инверторният климатик касетъчен General Fujitsu AUHG45LRLA/AOHG45LETL е идеалният избор. С неговата работа в широк температурен диапазон, икономичен режим, възможност за вкарване на свеж въздух и лесен монтаж, той осигурява всичко, от което имате нужда за да се насладите на перфектния климат в дома или офиса.

Често задавани въпроси

Какъв е срокът на гаранция за инверторния климатик?

В зависимост от мястото на покупка, информацията за гаранцията може да варира, но обикновено климатикът идва с минимум 2 години гаранция.

Как да избера правилния климатик за моя дом?

Важно е да вземете предвид размерите на помещението, като също така обърнете внимание на техническите спецификации, които предлагат енергийна ефективност и мощност на охлаждане.

Каква поддръжка е необходима за инверторния климатик?

Редовно почистване на филтрите и сервиз на системата на всеки 12 месеца е абсолютно необходимо за поддържане на ефективността на климатика.

Каква е ценовата категория на инверторния климатик?

Цените варират в зависимост от характеристиките на климатичната единица, но като цяло инвестицията в инверторен климатик подобрява комфорта и енергийна ефективност в дългосрочен план.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!