Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUHG14LVLB/AOHG14LALL

Инверторен климатик касетъчен General Fujitsu AUHG14LVLB/AOHG14LALL

3450,00 лв.

Код: AUHG14LVLB/AOHG14LALLbc Категория:

Описание

Инверторните климатици са ново поколение климатични устройства, които предлагат значително предимство в сравнение с традиционните модели. Моделът General Fujitsu AUHG14LVLB/AOHG14LALL е идеален за монтаж в окачен таван, което го прави чудесен избор за помещения с ограничено пространство.

Какво представлява инверторен климатик?

Инверторният климатик работи на принципа на регулиране на температурата чрез контролиране на скоростта на компресора. Вместо да работи само в два режима (охлаждане и отопление), инверторният климатик може да модулира своята мощност в зависимост от нуждите на помещението. Това не само, че спомага за по-добра енергийна ефективност, но и значително намалява шума по време на работа.

Какви предимства предлага инверторния климатик?

  • Енергийна ефективност: С SCOP 4.4 A+ и SEER 6.4 A++, моделът предлага висока енергийна ефективност, което ще намали сметките ви за електричество.
  • Безшумна работа: С ниво на шум от само 27 dBa, климатикът е почти незабележим, което го прави идеален за спални и офиси.
  • Възможност за работа с свеж въздух: Инверторният климатик позволява вкарването на свеж въздух, което подобрява качеството на въздуха в помещението.

Къде може да се използва инверторен климатик?

Инверторният климатик General Fujitsu AUHG14LVLB/AOHG14LALL е подходящ за различни приложения:

  • Частни домове: Идеален избор за дневни, спални и кухни.
  • Офиси: Неговото безшумно функциониране го прави отличен за работни пространства.
  • Търговски помещения: Подходящ за магазини и заведения благодарение на способността му да поддържа постоянна температура.

Как да изберем правилния инверторен климатик?

Изборът на инверторен климатик зависи от множество фактори, включително големината на помещението, нуждите за отопление и охлаждане, както и вида и качеството на инсталацията. При избора на подходящия модел е важно да се имат предвид следните параметри:

  • Мощност: Изберете климатик с правилната мощност, за да можете да регулирате ефективно температурата в помещението.
  • Енергийна ефективност: Обърнете внимание на SCOP и SEER стойностите, които показват как климатикът работи в различни условия.
  • Функционалности: Проверете какви допълнителни функции предлага климатикът, като например режим за свеж въздух или автоматично регулиране на температурата.

Поддръжка на инверторните климатици

Редовната поддръжка е от съществено значение за дългосрочното функциониране на инверторния климатик. Препоръчва се да се извършва годишна проверка от професионалист, за да се осигури правилната работа и да се удължи експлоатационният срок на устройството.

Заключение

Инверторният климатик касетъчен General Fujitsu AUHG14LVLB/AOHG14LALL предлага отлична енергийна ефективност, безшумна работа и възможност за вкарване на свеж въздух. Независимо дали става въпрос за дом или офис, неговото използване е изключително предимство за качеството на въздуха и комфорта в помещението.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!