Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторeн климатик стенен General Fujitsu ASHG18LFCA/AOHG18LFCA

Инверторeн климатик стенен General Fujitsu ASHG18LFCA/AOHG18LFCA

2699,00 лв.

Код: ASHG18LFCA/AOHG18LFCbc Категория:

Описание

Инверторен климатик стенен General Fujitsu ASHG18LFCA/AOHG18LFCA е един от най-престижните модели на времето си, предоставяйки не само качествено охлаждане и отопление, но и оптимизиран енергиен разход. Научете как този климатик може да подобри Вашия комфорт и какви предимства предлага.

Основни характеристики на климатика

Климатикът General Fujitsu ASHG18LFCA/AOHG18LFCA е инверторен, което означава, че използва инверторна технология, за да регулира температурата и да работи по-ефективно. Характеристиките му включват:

  • Мощност: Възможност за охлаждане и отопление на площи до 70 квадратни метра.
  • Клас на енергийна ефективност: A++ в режим на охлаждане, A+ в режим на отопление.
  • Ниско ниво на шум: Работата му е почти безшумна, което го прави идеален за спални и офиси.
  • Модерен дизайн: Стилен и компактен, вписващ се във всякакви интериори.

Енергийна ефективност и икономия

Инверторните климатици са известни със своите високоефективни механизми, които значително намаляват консумацията на енергия. ASHG18LFCA/AOHG18LFCA е проектиран така, че да достига максимална производителност при минимален разход на енергия. Изразходваната енергия при работа на инвертора е значително по-ниска в сравнение с класическите модели, което води до икономии във вашата сметка за електричество.

Комфорт и здраве

Климатикът General Fujitsu не само осигурява идеалната температура, но също така подобрява качеството на въздуха в помещението. Неговите вградени филтри премахват прах и алергени, предлагайки по-чист и здравословен климат за вас и вашето семейство. Регулирането на влажността също е важен аспект на работата на климатика, предоставяйки оптимална влажност и предотвратявайки появата на плесени и гъбички.

Инсталация и поддръжка

Инсталацията на инверторния климатик General Fujitsu ASHG18LFCA/AOHG18LFCA е проста и бърза, стига да се извърши от квалифициран техник. Направете си труда да намерите лицензирана фирма, която предлага професионални услуги за инсталация и редовна поддръжка на климатици, за да осигурите безпроблемна работа на устройства. Смяната на филтрите и почистването на външното тяло са основни стъпки в поддръжката, които удължават живота на климатика и гарантират оптимална работа.

Ресурсна ефективност и устойчивост

Фирмите, които произвеждат климатични системи като Fujitsu, непрекъснато инвестират в иновации, които правят техните продукти по-екологични. Изберете ASHG18LFCA/AOHG18LFCA и бъдете сигурни, че правите избор в полза на устойчивото развитие и опазването на околната среда.

Ползи от инверторната технология

Уникалността на инверторната технология е не само в икономията на енергия, но и в способността на климатичната система да реагира бързо на промените в температурата. Тази функция е особено полезна в моменти на резки климатични промени.

Заключение

Инверторният климатик стенен General Fujitsu ASHG18LFCA/AOHG18LFCA е идеалният избор за всеки, който търси качествен продукт с висока енергийна ефективност, модерни технологии и изискван дизайн. Инвестицията в подобен климатик ще осигури комфорт и спестявания в дългосрочен план.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!