Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Gree Airy GWH12AVCXD-K6DNA1A – черен

Инверторен климатик Gree Airy GWH12AVCXD-K6DNA1A – черен

1518,00 лв.

Код: 2510164_1bt Категория:

Описание

Инверторен климатик Gree Airy GWH12AVCXD-K6DNA1A е вашето решение за комфорт и енергийна ефективност в дома или офиса. Съчетава модерни технологии и стилен дизайн, този климатик е идеален избор за всяко помещение до 24 кв. м.

Основни характеристики и предимства

Открийте най-доброто от комфорта с инверторния климатик Gree Airy, който идва с множество функции и характеристики, които го правят уникален.

Wi-Fi контрол

Модерният климатик Gree Airy разполага с Wi-Fi модул, който ви позволява да управлявате устройството си от разстояние чрез мобилното приложение. Това означава, че можете да настроите температурата или да включите климатика, дори когато не сте вкъщи!

Силна производителност

С охлаждаща мощност между 0.85 и 4.5 kW и отоплителна мощност между 1.0 и 4.9 kW, Gree Airy е мощен климатик, който осигурява оптимални условия във всякакви атмосферни условия. Неговият SEER от 8.5 и SCOP от 4.6 показват, че климатикът е изключително енергоефективен.

Екологичен хладилен агент R-32

Климатиците Gree Airy използват хладилен агент R-32. Този агент не само че е адекватен за климатичните условия, но и минимизира вредното влияние върху околната среда.

Работни температури и шумоизолация

Gree Airy работи в широк диапазон от температури, което го прави още по-гъвкав. При охлаждане, можете да му се доверите при температури от -15 до 50 градуса по Целзий, а при отопление от -25 до 30 градуса. Това го прави идеален за всякакви климатични условия.

Тихо и спокойно работно пространство

Нивото на шум при работа е до 38 dB, което е изключително ниско, позволявайки ви да работите или да се релаксирате без дразнещи звуци. Вълшебният безшумен режим е идеален за нощно време, когато искате спокойствие.

Стил и естетика

Gree Airy се предлага в елегантен черен цвят, който допълва всякаква интериорна декорация. Неговата съвременна форма и минималистичен дизайн го правят не само функционално устройство, но и красив елемент от вашето пространство.

Гаранция и поддръжка

Инверторен климатик Gree Airy GWH12AVCXD-K6DNA1A идва с гаранция от 24 месеца, осигурявайки ви увереност в дълготрайността на продукта.

Поддръжка и обслужване

Идеално е да възложите инсталирането на вашето устройство на квалифициран специалист, за да осигурите максимална производителност и дълготрайност.

Изберете Gree Airy за вашия дом и усетете разликата!

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

24 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!