Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик стенен General Fujitsu ASHH14KMCG/AOHGH14KMCG

Инверторен климатик стенен General Fujitsu ASHH14KMCG/AOHGH14KMCG

2479,00 лв.

Код: ASHH14KMCG-B/AOHGH14KMCGbc Категория:

Описание

Инверторен климатик стенен General Fujitsu ASHH14KMCG/AOHGH14KMCG е изключителен избор за всеки дом или офис, търсещ перфектната комбинация от стил, ефективност и комфорт. Със своя изчистен и елегантен дизайн, този климатик ще се впише идеално във всеки интериор и ще придаде модерен вид на помещението. Иновативната му технология осигурява висока енергоефективност, което го прави не само екологичен, но и икономически изгоден.

Висока ефективност и иновации

Едно от най-значимите предимства на ASHH14KMCG/AOHGH14KMCG е неговата висока енергоефективност, измерена с SEER 7,10 W/W A++ и SCOP 4.10 W/W A+. Това дава възможност за значителни икономии на електрическа енергия, което е полезно за семейния бюджет и същевременно е от полза за околната среда. С новия екологосъобразен хладилен агент R32, можете да се чувствате добре, знаейки, че вземате отговорно решение за защитата на нашата планета.

Тих и ненатрапчив

При инсталирането на климатик, от критично значение е и нивото на шум. Инверторен климатик стенен General предлага изключително ниски шумови показатели – само 20 dB(A), което го прави идеален за спални, офиси или всяко друго помещение, където тишината е от значение. Без значение дали е ден или нощ, можете да се наслаждавате на комфортната температура, без да се притеснявате за дразнещ шум.

Контрол на температурата

Функцията за запазване на температурата в помещението е още една от многото удобства, които предлага климатикът. Тя осигурява постоянството и комфорта, които желаете, за да се чувствате уютно във вашия дом. С лекота можете да регулирате температурата според вашите предпочитания, а климатикът сам ще се погрижи за останалото.

Интерфейс на управление

Все по-голямо значение в съвременния свят има и безжичното управление на електроника. ASHH14KMCG/AOHGH14KMCG предлага възможност за управление чрез WiFi адаптер, което дава свобода на действие и удобство. С помощта на вашия смартфон, можете лесно да контролирате климатика от всяка точка на света, предоставяйки ви контрол и комфорт в ежедневието.

В заключение

Инверторен климатик стенен General Fujitsu ASHH14KMCG/AOHGH14KMCG съчетава стил, иновации и ефективност. Независимо дали става въпрос за охлаждане през лятото или отопление през зимата, този климатик е надеждното решение за вашите нужди. Със своя модерен дизайн и иновативна технология, той предлага не само комфорт, но и икономия, правейки го идеалния избор за всеки дом и офис.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!