Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик AUX C+++ ASW-H12C5A4/CBR3DI-D0 – черно

Инверторен климатик AUX C+++ ASW-H12C5A4/CBR3DI-D0 – черно

1450,00 лв.

Инверторният климатик AUX C+++ ASW-H12C5A4/CAR3DI-D0 е най-новият представител в портфолиото на климатици AUX с подобрени енергийни показатели през всеки сезон. Специално разработеният за летните месеци дизайн на вътрешното тяло почти елиминира студените течения. Моделът е подходящ за помещения до 26 кв. м. и се предлага с гаранция 36 месеца.

Код: 2510170bt Категория:

Описание

Добре дошли в света на инверторните климатици AUX C+++ ASW-H12C5A4/CBR3DI-D0, където енергийната ефективност и комфортът се съчетават в идеална хармония. Този климатик е проектиран не само да охлади през летните месеци, но и да осигури приятна температура през зимата, благодарение на интелигентната си инверторна технология.

Какво е инверторен климатик?

Инверторният климатик е тип климатик, който регулира скоростта на компресора, за да поддържа желаната температура по-безшумно и по-ефективно. В сравнение с традиционните модели, инверторните климатици използват по-малко енергия и предлагат по-добро представяне през целия ден. Инверторните технологии осигуряват равномерно разпределение на температурата в помещението, намаляват шумовото замърсяване и продължават да работят дори и при крайно високи или ниски температури.

Основни характеристики на AUX C+++ ASW-H12C5A4/CBR3DI-D0

  • Дизайн: Модерният и стилен дизайн на вътрешното тяло практически елиминира студените течения и осигурява приятна атмосфера.
  • Капацитет на охлаждане: Със стандартна номинална мощност от 3.5 kW, климатикът поддържа комфортна температура в помещения до 26 кв. м.
  • Енергиен клас: С енергийна ефективност A+++ за охлаждане и A++ за отопление, този климатик е един от най-екологичните и ефективни на пазара.

Предимства на инверторната технология

Инверторната технология предлага много предимства в сравнение с традиционните климатици. Ето някои от тях:

  • Спестяване на енергия: Инверторите консумират до 30% по-малко електрическа енергия в сравнение с традиционните модели, което ви позволява да спестявате финансови ресурси по сметките за електрическа енергия.
  • По-висока производителност: Устройствата с инверторна технология предоставят по-добро качество на отопление и охлаждане, като осигуряват по-бърз отговор на промените в температурата.
  • Дълговечност: Поради по-малкото натоварване на компресора, инверторните климатици обикновено имат по-дълъг живот в сравнение с традиционните варианти.

Иновативни функции на AUX C+++ ASW-H12C5A4/CBR3DI-D0

Климатикът предлага множество иновативни функции, които го правят изключително полезен и удобен за потребителите. Някои от тях включват:

  • Wi-Fi модул: Този климатик идва с вграден Wi-Fi модул, който позволява на потребителите да управляват климатизацията отдалечено, чрез приложение на мобилни устройства.
  • Интелигентен контрол на температурата: Сензорите за температура помагат на климатизацията да прецизира температурата в стаята, спестявайки енергия и увеличавайки комфортното усещане.

Как да изберем правилния климатик?

При избора на климатик е важно да вземете предвид няколко основни фактора:

  1. Площ на помещението: Измерете квадратурата на помещението, за да изберете климатик с подходящ капацитет.
  2. Енергийна ефективност: Проверете енергийния клас на климатика, за да осигурите икономия на електрическа енергия.
  3. Функции: Вземете предвид необходимите функции, които искате в климатика, като интелигентен контрол, Wi-Fi свързаност и пречистващи функции.

Заключение

Инверторният климатик AUX C+++ ASW-H12C5A4/CBR3DI-D0 е перфектен избор за всеки, който търси енергийна ефективност, комфорт и иновации. С неговите впечатляващи характеристики и минимално ниво на шум, той ще осигури уютна атмосфера в дома или офиса.

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!