Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик AUX Halo ASW-H09B6B4/HAR3DI-D0

Инверторен климатик AUX Halo ASW-H09B6B4/HAR3DI-D0

1129,99 лв.

Инверторен климатик AUX Halo ASW-H09B6B4/HAR3DI-D0 е решението, което търсите за отопление и охлаждане на дома. Най-високият клас енергийна ефективност при охлаждане (A+++) и стилният дизайн са само част от предимствата. Моделът е подходящ за помещения до 24 кв. м. и се предлага с гаранция 36 месеца.

Код: 2510017bt Категория:

Описание

Инверторният климатик AUX Halo ASW-H09B6B4/HAR3DI-D0 е идеалното решение за вашия дом, особено когато става дума за отопление и охлаждане. С енергийна ефективност A+++ при охлаждане, този климатик не само че предлага комфорт, но и спестява разходи за електрическа енергия. Неговият стилен и модерен дизайн ще допълни всяко помещение, а с капацитет до 24 кв. м. ще осигури желаната температура в дома ви.

Основни предимства на климатик AUX Halo

АUX Halo ASW-H09B6B4/HAR3DI-D0 предлага множество предимства. Първо, енергийната ефективност е на най-високо ниво, което означава, че можете да се насладите на комфорт без да се притеснявате за сметките за електричество. Второ, с Wi-Fi модула в комплекта, вие можете да управлявате климатика от мобилното си устройство, което е много удобно.

Технически характеристики

Климатикът работи с различни мощности, в зависимост от нуждите на помещението. Максималната мощност за охлаждане достига до 4.0 kW, а за отопление – до 4.09 kW. Това го прави подходящ за различни условия на средата. SEER (сезонен коефициент на охлаждане) от 8.5 и SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление) от 4.6 показват, че климатикът е оптимизиран за работа в умерени климатични условия.

Неговият хладилен агент R-32 е по-екологичен, освобождавайки по-малко вредни парникови газове в атмосферата. С температурите на работа от -10 до 49 °C за охлаждане и от -15 до 30 °C за отопление, климатикът е произведен да работи ефективно в различни метеорологични условия.

Тих и удобен

Нивото на шум е още едно важно предимство на AUX Halo. С ниските си нива на шум от 27 dB в безшумен режим, можете да се насладите на спокойствието в домашната среда без дразнещи звуци от климатика. Моделът е проектиран да работи безпроблемно, осигурявайки комфорт без да нарушава вашия покой.

Как да изберете правилния климатик за вашето помещение

При избор на климатик е важно да се обмислят няколко фактора. Първото е размерът на помещението, което искате да охлаждате или отоплявате. AUX Halo е подходящ за помещения до 24 кв. м., което го прави идеален за малки и средни стаи.

Ефективност и икономичност

Благодарение на своите инверторни технологии, AUX Halo осигурява постоянни и икономични температури, без вариации. Докато традиционните климатици работят на пълна мощност, а след това изключват, инверторите регулират мощността автоматично, за да осигурят оптимално отопление или охлаждане. Това намалява консумацията на енергия и удължава живота на устройството.

Капацитетът на охлаждане и отопление не е единственото, което прави AUX Halo изключителен. Висок клас на енергийна ефективност означава по-ниски сметки за електричество. Ако планирате да използвате климатик за дългосрочно, това е важен фактор при вземането на решение.

Еко-приятелска технология

С хладилния агент R-32, AUX Halo се адаптира към съвременните стандарти за устойчиво развитие. Този агент е по-малко вреден за околната среда в сравнение с предшествениците си, което прави устройството още по-ценено на пазара.

Заключение

Ако търсите климатик, който е и ефективен, и надежден, AUX Halo ASW-H09B6B4/HAR3DI-D0 е вашият идеален вариант. С иновативен дизайн, висока производителност, и екологични технологии, климатикът предоставя всичко, от което имате нужда за комфортен живот.

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!