Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик стенен General Fujitsu ASHH09KMCG-B/AOHH09KMCG

Инверторен климатик стенен General Fujitsu ASHH09KMCG-B/AOHH09KMCG

1729,00 лв.

Код: ASHH09KMCG-B/AOHH09KMCGbc Категория:

Описание

Инверторният климатик стенен General Fujitsu ASHH09KMCG-B/AOHH09KMCG представлява иновация в света на климатичните технологии. С изчистен и елегантен дизайн, този климатик не само че успява да се впише без усилие във всеки интериор, но също така осигурява максимален комфорт и висококачествено охлаждане. Технологиите, поставени зад този продукт, се състоят от висока енергоефективност, подмладяваща функция и невероятно ниски шумови показатели, което го прави идеален за дома и офиса.

Дизайн и енергийна ефективност

Енергийният клас A++ на ASHH09KMCG-B/AOHH09KMCG означава, че ще спестите значителни средства от сметките за електричество, без да правите компромис с комфорта. С SEER от 8.40 W/W и SCOP от 4.60 W/W, този климатик е не само мощен, но и изключително ефективен. За да допълни всичко това, климатикът работи с новия екологосъобразен хладилен агент R32, който намалява въздействието върху околната среда.

Технология на инвертора

Инверторната технология за управление на скоростта на компресора осигурява оптимални условия на климатизация. Чрез регулирането на мощността, климатикът достига желания комфорт за по-кратък период от време, а след това поддържа необходимата температура, без да се изразходва излишна енергия.

Нисък шум и комфорт

ASHH09KMCG-B/AOHH09KMCG предлага уникално тихо работещо състояние с шумови показател от само 20 dB(A). Тази характеристика е особено важна за потребители, които ценят тишината по време на работа или сън. Няма нищо по-добро от това да се наслаждавате на хладния въздух без звуците на работа от климатик.

Функции на климатика

Климатикът разполага с многобройни функции, които подобряват потребителското изживяване. Функцията, която запазва температурата в помещението, гарантира, че независимо от външните климатични условия, вашето пространство остава приятно и комфортно.

WiFi управление

С безжичното интернет управление на климатика, посредством WiFi адаптер, можете да контролирате температурите и да задавате настройки от всяка точка на света. Това означава, че можете да нагреете или охладите помещението преди да се приберете у дома.

Сигурност и надеждност

General Fujitsu предлага висока надеждност и безопасност. Всеки климатик е подложен на строги тестове, за да се увери, че ще работи безпроблемно дълги години. Инвестирайки в ASHH09KMCG-B/AOHH09KMCG, вие осигурявате, че вашето климатично съоръжение работи с най-високи стандарти на безопасност.

Лесен монтаж и обслужване

Монтажът на климатика е улеснен, благодарение на конструктивните особености и придружаващите инструкции. След монтаж, обслужването и поддръжката също са опростени, благодарение на интуитивния интерфейс, който позволява лесен достъп до настройки и функции.

Заключение

Всички тези характеристики и функции правят инверторния климатик стенен General Fujitsu ASHH09KMCG-B/AOHH09KMCG отличен избор за всеки дом или офис. Подходящ за потребители, които ценят удобството, енергийна ефективност, тишина и модерна технология. Не се колебайте и инвестирайте в качествено климатично оборудване, което ще бъде полезно дълги години напред.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!