Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Термопомпа Atlantic ALFEA EXCELLIA A.I. TRI 14 Kw – отопление, охлаждане и БГВ

Термопомпа Atlantic ALFEA EXCELLIA A.I. TRI 14 Kw – отопление, охлаждане и БГВ

14490,00 лв.

  • Сплит термопомпа въздух-вода за големи къщи и студен климат
  • Отопление, охлаждане и опция за битова гореща вода (БГВ)
  • Компактно и напълно оборудвано вътрешно тяло
  • Вграден буферен съд 16 л
  • Патентован коаксиален топлообменник
  • Инверторно управление
  • COP до 4.18 (+7°C / +35°C)
  • Вътрешни компоненти от Fujitsu General
  • Дистанционно управление от смарт телефон или таблет, благодарение на съвместимост с Cozytouch
  • Висока производителност на термопомпата: +35°C при външна температура -25°C
  • Високотемпературна серия +60°C при външна температура -20°C
Код: ATLANTIC ALFEA EXCELLIA A.I. TRI 14bc Категория:

Описание

Термопомпата Atlantic ALFEA EXCELLIA A.I. TRI 14 е иновативно решение, което успешно обединява технологии и комфорт, предоставяйки отопление, охлаждане и битова гореща вода (БГВ) за вашия дом. С мощност от 14 kW, тя е проектирана да обслужва големи къщи дори и в студен климат. В следващите раздели ще разгледаме основните характеристики, предимства и решения, които тази термопомпа предлага.

Основни характеристики на термопомпа Atlantic ALFEA EXCELLIA A.I. TRI 14

Термопомпата Atlantic ALFEA EXCELLIA A.I. TRI 14 е създадена с фокус върху производителността и ефективността. С натрупания опит и иновации в индустрията, Atlantic предлага технология, която е с дълготрайна устойчивост и функционалност.

Сплит термопомпа въздух-вода

Една от основните функции на ALFEA EXCELLIA TRI 14 е нейният сплит дизайн, който позволява на системата да отделя вътрешните и външните единици. Това води до по-добра ефективност, по-нисък шум и по-лесна инсталация. Сплит системата е идеална за по-големи жилища, където разстоянието между външната и вътрешната единица може да е значително.

Висока производителност при ниски температури

Термопомпата осигурява висока производителност, даже при екстремни температури. С capability за работа при външна температура до -25°C, ALFEA EXCELLIA TRI 14 гарантира, че вашият дом ще остане топъл и комфортен дори през най-студените месеци на годината.

Коаксиален топлообменник

Вградената патентована коаксиална технология за топлообмен осигурява оптимално пренос на топлина и повишава ефективността на системата. Това означава, че ще получите повече топлина за по-малко енергийни разходи.

Предимства на ALFEA EXCELLIA A.I. TRI 14

Термопомпата предлага множество предимства, които я правят ненадминато решение за отопление и охлаждане.

Инверторно управление

Инверторната технология позволява на термопомпата да регулира мощността си в зависимост от нуждите на дома, осигурявайки по-нисък оперативен разход и продължителен живот на системата.

Дистанционно управление

С иновационната функция за дистанционно управление можете да оперирате термопомпата от вашия смартфон или таблет, благодарение на съвместимостта с Cozytouch. Това добавя удобство и комфорт към вашия дом.

Компактно и елегантно проектиране

Термопомпата е проектирана да бъде не само функционална, но и естетически приятна. Компактното й вътрешно тяло позволява лесно интегриране в различни интериори без да заема излишно пространство.

Инсталация и обслужване

Инсталацията на ALFEA EXCELLIA A.I. TRI 14 е бърза и безпроблемна. Система, която е проектирана с внимание към детайлите, значително ускорява времето за монтаж и гарантира, че всичко работи безупречно още от първия ден.

Технически спецификации

Предоставяйки COP до 4.18, която показва отличната енергийна ефективност на устройството, ALFEA EXCELLIA 14 е идеално решение за енергийни разходи и пестене на ресурси.

Гаранция и поддръжка

Производителят предлага задоволителна гаранция, което добавя допълнителна сигурност на потребителите. Поддръжката на термопомпата е лесна, а наличието на резервни части е гарантирано.

Изборът на термопомпа Atlantic ALFEA EXCELLIA A.I. TRI 14 е един от най-добрите начини за инвестиция в комфорта на вашия дом. Тази висококачествена и ефективна система за отопление и охлаждане предлага всичко необходимо за да се чувствате удобно в дома си, независимо от климатичните условия.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!