Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Hisense, вътрешно тяло New Comfort на мултисплит система 18000 BTU

Hisense, вътрешно тяло New Comfort на мултисплит система 18000 BTU

429,00 лв.

Код: 31758bgth Категория:

Описание

Мултисплит системи – иновации в климатизацията

Технологиите в съвременната климатизация напредват с бързи темпове, а мултисплит системите представляват един от най-модерните и ефективни начини за охлаждане и отопление на различни пространства. Системата Hisense, с вътрешно тяло от 18000 BTU, предлага не само комфорт, но и икономия на енергия, което я прави идеален избор за всяко домакинство или офис.

Какво е мултисплит система?

Мултисплит климатизацията позволява свързването на едно външно тяло с няколко вътрешни тела. Това осигурява гъвкавост, тъй като можете да контролирате температурата на всяка стая независимо. Тази технология е идеална за по-големи пространства, където традиционните системи не биха могли да покрият нуждите по ефективен начин.

Предимства на Hisense 18000 BTU

С Hisense вие получавате не само качество и надеждност, но и уникални предимства:

360° Пълен DC инвертор

Технологията за инвертор осигурява оптимален контрол на мощността в зависимост от нуждите на помещението. Това означава, че климатиците автоматично регулират скоростта на компресора в отговор на температурата в стаята. Резултатът е по-нисък разход на електрическа енергия и по-дълъг живот на уреда.

Природосъобразен газ R32

Hisense използва R32, който е екологично чист хладилен агент, с по-ниски стойности на глобалното затопляне в сравнение с традиционните хладилни агенти. Това го прави идеално екологично решение за потребителите, които се интересуват от опазването на околната среда.

Отопление при ниски температури

Системата е проектирана да работи дори при -20 °C, което я прави надеждно решение за отопление през зимния сезон. Така дори и при най-трудни климатични условия, вътрешният климат остава комфортен.

WiFi управление и интелигентно гласово управление

Модерните функции за управление на климатика чрез телефонно приложение или с гласови команди предлагат удобно и бързо взаимодействие с устройството. Искате ли да настроите температурата, докато се прибирате у дома? С Hisense това е възможно с няколко натискания на екран или команда.

Технически спецификации на Hisense 18000 BTU

Производител

Qingdao Hisense Hitachi Air-conditioning Marketing Co.Ltd

Мощност BTU/h

18000

Системата Hisense гарантира, че вашият климат ще бъде винаги под контрол. Възможностите за отопление и охлаждане я правят перфектно решение за всякакви климатични условия.

Изберете Hisense 18000 BTU и се насладете на комфорт и ефективност в дома си. Не само, че ще спестите от сметките за енергия, но и ще допринесете за опазването на околната среда!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!