Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Hisense, външно тяло на мултисплит система, до 4 вътрешни тела

Hisense, външно тяло на мултисплит система, до 4 вътрешни тела

1899,00 лв.

Код: 31760bgth Категория:

Описание

Висококачествено решение с мултисплит система Hisense

Климатиците от тип мултисплит са все по-популярни в съвременните домове и офиси. Системата на Hisense предлага една от най-ефективните и иновативни решения на пазара. Оснащена с 360° Пълен DC инвертор, тя осигурява не само комфорт, но и значителни икономии на енергия.

Технология и иновации

Hisense внедрила иновации, които не само подобряват производителността, но и намаляват въздействието върху околната среда. Използването на природосъобразен газ R32 е една от основните причини, поради които системата е предпочитана от потребителите. Тази технология спомага за значително намаляване на въглеродните емисии и е важна стъпка към устойчива енергийна употреба.

Отопление при екстремни условия

Одобрена за употреба при много ниски температури, мултисплит системата на Hisense може да работи дори при -20 °C. Това я прави чудесен избор за различни климатични условия, осигурявайки надеждно отопление дори и в най-студените зимни дни.

Интелигентно управление

С включената функционалност за WiFi управление, потребителите могат да управляват своите климатични системи дистанционно. Интелигентното гласово управление позволява на потребителите да настройват температурата и режимите на работа само с гласови команди, което добавя допълнителен комфорт в ежедневието.

Ефективност и енергийни спестявания

Чрез интегрирането на DC инверторна технология, системата на Hisense е проектирана да работи при най-висока ефективност. Високата производителност и ниското потребление на енергия не само че минимизират разходите за електрическа енергия, но и осигуряват оптимално решение за климатизация на вашето пространство.

Лесен монтаж и поддръжка

Монтажът на мултисплит системата на Hisense е лесен и бърз, което я прави подходяща за всякаква обстановка. Допълнително, минималистичният и модерен дизайн на външното тяло позволява на системата да се интегрира безпроблемно във всеки интериор.

Множествени приложения

Със способността си да поддържа до 4 вътрешни тела, този модел е идеален за по-големи пространства или за жилища с множество стаи. Независимо дали искате да охладите офиса си, или да създадете комфортна атмосфера в дома, мултисплит системата на Hisense е вашето идеално решение.

Отзиви на клиенти

Много потребители изразяват своята удовлетвореност от качеството на услугата и производителността на оборудването на Hisense. Също така, мненията подчертават, че инсталирането му значително повишава комфорта в домовете и офисите.

Заключение

Hisense предлага иновации, технологични характеристики и ефективност, които удовлетворяват нуждите на съвременния потребител. Система с мултисплит е идеална за всеки, който търси оптимални решения за климатизация.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!