Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Hisense, касетъчен климатик с панел PE-QFA-CD, 60000 BTU

Hisense, касетъчен климатик с панел PE-QFA-CD, 60000 BTU

5418,00 лв.

Код: 31763bgth Категория:

Описание

Касетъчният климатик Hisense не е просто устройство за охлаждане; той е верен спътник в комфорта и офиса. С впечатляваща мощност от 60000 BTU/h, този климатик е проектиран да отговори на нуждите на дори най-взискателните пространства. Във времето на иновации и високи технологии, Hisense предлага стил, ефективност и надеждност на едно място.

Основни характеристики на касетъчния климатик Hisense

Касетъчните климатици са известни със своето дискретно поставяне на таван, което не само че оптимизира пространството, но и добавя естетическа стойност. Тъй като Hisense е лидер в производството на иновативни климатизационни системи, тяхната технология позволява бързо и равномерно охлаждане на вашето помещение.

Дизайн и ефективност

Дизайнът на касетъчния климатик Hisense е удобен и стилен, с опции за вграждане в потолка. Този климатик работи почти безшумно, което го прави идеален за офис и жилищни пространства, където тишината е важна. Hisense комбинира ефективна работа и елегантен вид, което го прави подходящ както за дома, така и за бизнеса.

Технология и иновации

Технологията зад Hisense климатиците включва максимална ефективност на енергията, без да се жертва производителността. С неговата модерна инверторна система, климатикът автоматично регулира работната си мощност, оптимизирайки потреблението и спестявайки енергия. Високият SEER (Seasonal Energy Efficiency Ratio) е предимство, което подчертава иновативността на модела.

Лесно управление и поддръжка

Касетъчният климатик от Hisense разполага с интуитивно дистанционно управление, което позволява лесно управление на температурата и режимите на работа. Допълнително, лесният достъп до филтрите прави поддръжката бърза и неусетна.

Ползи от използването на климатик Hisense

Покритие на климатизация: С мощността от 60000 BTU/h, климатикът е способен да охлади или затопли големи пространства, което го прави идеален за офиси, търговски площи и домове с отворени планове. Винаги можете да разчитате на Hisense за надеждно и ефикасно решение на климатичните нужди.

Околна среда и устойчивост

Hisense се ангажира с опазването на околната среда. Използването на R32 хладилен агент не само повишава енергийната ефективност, но и намалява влиянието върху озоновия слой. С Hisense, вие избирайте не само комфорт; вие правите избор за устойчиво бъдеще.

Идеален за всички сезони

Създаден да работи ефективно през всичките сезони, касетъчният климатик Hisense перфектно регулира температурата, независимо от времето навън. Можете да се насладите на хлад в горещите летни дни и на топлина през студените зимни вечери.

Технология за тихо функциониране

Тишината при работа е основна функция на климатизирането на Hisense. Специалната конструкция минимизира шума, позволявайки ви да се наслаждавате на спокойствието в кабинета или вкъщи, без да се притеснявате за смущаващи звуци.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!