Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Carrier, инверторен климатик CoolEasy 9000 BTU @A

Carrier, инверторен климатик CoolEasy 9000 BTU @A

1857,55 лв.

Код: 23271bgth Категория:

Описание

Климатизацията на един дом или офис е от съществено значение за съвремието. Инверторният климатик Carrier CoolEasy е иновация, която съчетава ергономичен дизайн и впечатляваща енергийна ефективност.

Иновативен Дизайн и Функционалност

Carrier CoolEasy е не само уред, но и елемент от интериора. Оригиналният гладък дизайн на вътрешното тяло не само че изглежда страхотно, но и е функционален. Климатикът използва R32 хладилен агент, който е по-безопасен за околната среда.

Подобрена Енергийна Ефективност

Този климатик предлага отлична енергийна ефективност, благодарение на SEER до 9. Въведете енергийното спестяване в новото си ниво чрез режима X-ECO, който поддържа температурата с до 60% по-ниска консумация на енергия. Вашият дом не просто ще бъде комфортен, но също така ще спестите пари от сметки за ток.

Лесен Монтаж и Поддръжка

Carrier CoolEasy предлага невероятна простота при монтажа. Монтира се бързо и лесно, а поддръжката му е със същата леснота, което го прави идеален за заети хора. Системата за наблюдение на течовете и автоматичното рестартиране улесняват поддръжката, ако се случи нещо неочаквано.

Технологични Функции, които Ви Изненадват

Carrier внедри редица иновации в своите продукти, така че вашият климатик CoolEasy е оборудван с различни функции, които подобряват комфорта:

Wi-Fi Възможности

С функцията Wi-Fi Active можете да управлявате вашето устройство от смартфона си отвсякъде – просто изтеглете приложението “Carrier Air Conditioner” и свържете устройството. Интелигентната технология прави климатизацията удобна и достъпна.

Филтрираща Система

Климатикът предлага четворна система за филтриране, която осигурява чист въздух. Филтрите, включително Cold Catalyst и Active Carbon, премахват нежеланите миризми и летливи съединения. Всеки филтър играе съществена роля за поддържането на идеалната атмосфера в дома ви.

Допълнителни Функции за Комфорт

Технологиите следят температурата, а системата “Follow Me” осигурява равномерно разпределение на въздуха. Автоматичното размразяване предотвратява образование на лед, дори при дъждовни условия, като осигурява безпроблемна работа.

Защо да Изберете Carrier CoolEasy?

Независимо дали става въпрос за охлаждане или отопление, Carrier CoolEasy предлага безпроблемна работа в диапазона между -15°C до +50°C. Можете да се насладите на комфорт и уют през цялата година.

Спестявайте Пари с Carrier

Най-голямото предимство на Carrier CoolEasy е енергийната ефективност, която не само подобрява комфорта, но също така намалява разходите. Вашите разходи за електрическа енергия ще се намалят, а в същото време ще получите климатик, който е надежден и ефективен.

Отримани Гаранции

Предоставеното качество от Carrier е сертифицирано от Eurovent, което гарантира коректността на техническите спецификации. С вашия нов климатик CoolEasy вие получавате продукт, на който можете да се доверите.

Насладете се на комфорт и енергийна ефективност с Carrier CoolEasy. Възможностите за управление от разстояние, уникалните функции за филтриране и надеждността на марката правят този климатик най-добър в своя клас.

За да научите повече за продукта, можете да изтеглите брошурата Carrier CoolEasy или руководството за потребителя Carrier CoolEasy.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!