Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Carrier, инверторен климатик CoolEasy 24000 BTU @A

Carrier, инверторен климатик CoolEasy 24000 BTU @A

3483,49 лв.

Код: 23274bgth Категория:

Описание

Инверторен климатик Carrier CoolEasy: Идеалният избор за комфорт у дома

Инверторните климатици са се утвърдили като основна необходимост за съвременния дом. Един от водещите модели в тази категория е инверторният климатик Carrier CoolEasy. Той предлага не само ефективност, но и иновации, които предизвикват възхищение. Съвременният изключително гладък дизайн е съчетан с напреднала технология, осигурявайки максимален комфорт в помещението.

Защо да изберете Carrier CoolEasy?

Този модел е проектиран да отговори на нуждите на потребителя. С възможност за работа при температури от -15°C до +50°C, Carrier CoolEasy е идеален за всякакви климатични условия. Със SEER до 9 и енергиен клас A+++, той предлага отлична енергийна ефективност, което позволява на потребителите да спестят от разходите за електричество.

Лесен монтаж и поддръжка

Едно от основните предимства на Carrier CoolEasy е лесният монтаж и поддръжка. За инсталация не са нужни сложни процедури и времето, необходимо за цялостна работа, е сведено до минимум. Системата за 3D въздушен поток осигурява равномерно разпределение на температурата в помещението, спомагайки за максимален комфорт.

Функции и предимства на Carrier CoolEasy

Carrier CoolEasy е оборудван с редица иновации, които го отличават на пазара. Функции като Wi-Fi Active позволява на потребителите да управляват климатичната система от разстояние чрез приложение на смартфона, което е невероятен плюс за съвременния зает начин на живот. Освен това, четворната система за филтриране подобрява качеството на въздуха, осигурявайки здравословна среда за обитаване.

Енергийна ефективност и гъвкавост

Carrier CoolEasy предлага три опции за работна мощност – 50%, 75% и 100%, което го прави изключително адаптивен към нуждите на потребителите. Климатикът разполага с функция Turbo Mode, която позволява бързо достигане на желаната температура, а X-ECO Mode значително намалява енергийното потребление.

Издръжливост и надеждност

Антикорозионното покритие Gold Fin на външното и вътрешното тяло осигурява допълнителна защита, което увеличава дългосрочната надеждност на климатика. В случай на проблем, система за откриване на течове на чилъра уведомява потребителя, предотвратявайки допълнителни щети.

Удобство на потребителя

Функции като Follow Me Mode и Sleep Mode позволяват на климатика да осигурява комфортни условия съобразно желанието на потребителя. Устройството автоматично настройва температурата на база на местоположението на дистанционното управление или поставя легки корекции през нощта за оптимален сън.

Заключение

И накрая, инверторният климатик Carrier CoolEasy е отличен избор за всеки дом. Той комбинира стил, ефективност, гъвкавост и иновации, което го прави незаменим помощник за комфорт по всяко време на годината. Не пропускайте възможността да подобрите качеството на въздуха и комфорта в дома си с този изключителен уред с модерни функции!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!