Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Carrier, инверторен климатик Extreme 2 12000 BTU @A

Carrier, инверторен климатик Extreme 2 12000 BTU @A

1508,39 лв.

Код: 23302bgth Категория:

Описание

Инверторен климатик Carrier Extreme2 – Вашият комфортен съюзник

В съвременния свят, където комфортът и енергийната ефективност са важни аспекти от живота ни, инверторният климатик Carrier Extreme2 се явява идеалното решение за вашите нужди от климатизация. Този уред не само охлажда или отоплява помещението, но и осигурява качествен въздух с иновативната си система за филтриране и UV стерилизация.

Как работи инверторният климатик Carrier Extreme2?

Инверторните климатици, в частност Carrier Extreme2, използват инверторна технология, за да регулират скоростта на компресора, в зависимост от зададената температура. В последните години, инверторната технология се е утвърдила като водеща, поради своята способност да пести енергия.

Дизайн и иновации

Carrier Extreme2 предлага минималистичен и елегантен дизайн, който се вписва във всяко съвременно пространство. В допълнение, уредът разполага с вградена UV лампа, която не само че подобрява качеството на въздуха, но и предпазва от нежелани микроорганизми по време на използването на климатика.

Енергийна ефективност и устойчивост

Енергийният клас A++ на Carrier Extreme2 я прави изключително икономична. С SEER до 7.4, можете да бъдете сигурни в ниските разходи за електричество, докато се наслаждавате на идеалната температура у дома. В допълнение, антикорозионното покритие Green Fin, предлага удължена издръжливост и защита при неблагоприятни условия, което осигурява 5 пъти по-дълъг живот на уреда.

Разнообразие от функции

  • Wi-Fi активен контрол: Позволява ви да управлявате климатика през смартфона си от всяко място.
  • Режим на сън: Избира оптимални условия за перфектен сън, като автоматично регулира температурата през нощта.
  • Turbo режим: Позволява бързо нагряване или охлаждане на помещението.
  • Следи ме режим: Регулира температурата, базирана на вашето местоположение и предпочитания.
  • Автоматично размразяване: Предпазва от образуването на лед, дори при много ниски температури.

Следователно, Carrier Extreme2 е подходящ не само за нуждите на дома, но и за офиси и търговски площи, където е необходима надеждна и ефективна отоплителна и охладителна система.

Потребителски отзиви и уникалност

Много потребители изразяват възхищение от тишината на вътрешното тяло на климатика, което е особено важно за офис среда или спални. Функцията за заключване на дистанционното управление също е високо оценена, особено в домове с малки деца. Carrier Extreme2 не само, че задоволява нуждите на потребителите, но също така връща спокойствието и надеждността в един динамичен свят.

Безопасност и надеждност

Система за откриване на течове предлага уникална защита, което гарантира, че в случай на проблем, уредът ще се изключи автоматично, предотвратявайки всякакви щети. Също така, автоматичното рестартиране след прекъсване на захранването е функция, която осигурява допълнителен спокойствие.

Carrier Extreme2 не е просто климатик; той е партньор в създаването на дом или офис, в който комфортът е основен приоритет.

Заключение

В заключение, инвестирайки в инверторен климатик Carrier Extreme2, вие не само осигурявате себе си с комфорт, но и допринасяте за опазването на околната среда чрез намаляване на енергийното потребление. С множество функции, несравнима енергийна ефективност и иновационен дизайн, Carrier Extreme2 е личен избор за всяко домакинство или бизнес.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!