Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Toshiba, вътрешно тяло на мултисплит система Yukai 13000 BTU

Toshiba, вътрешно тяло на мултисплит система Yukai 13000 BTU

500,00 лв.

Код: 24508bgth Категория:

Описание

Открийте Технологията на Toshiba с YUKAI 13000 BTU

В днешния съвременен свят, където комфортът в жилището е от първостепенно значение, Toshiba предлага иновативно решение с вътрешното тяло на мултисплит системата YUKAI с мощност от 13000 BTU. В този ранен етап на развитие на климатизацията, решението на Toshiba съчетава нови инверторни технологии, които не само че предлагат висока ефективност, но също така оказват влияние върху намаляването на разходите за енергия.

Енергийна ефективност на клас A++

YUKAI е проектиран да бъде всичко, от което се нуждаете за охлаждане и отопление. С клас на енергийна ефективност A++, можете да разчитате на значителни икономии. Независимо дали става дума за горещо лято или студена зима, YUKAI осигурява следствие на температурната поддръжка, която ще подобри вашето битие.

Функции, Които Променят Играта

Технологиите на Toshiba предлагат няколко разширени функции, които отличават YUKAI от обичайните климатични системи.

Ultra-Fresh Филтър

Системата е оборудвана с Ultra-Fresh филтър, способен да улавя до 85% от PM2.5 частици. Тази функция е от решаващо значение за създаването на здравословна среда у дома, осигурявайки чист въздух и минимизирайки алергените.

Режим 8°C за Отопление

По време на дълги ваканции или освободени периоди, можете спокойно да оставите YUKAI да работи в автоматичен режим, осигурявайки защита от замръзване. Бутон “8°C” свежда температурата до удобния басейн, което запазва дома ви безопасен и комфортен.

Висока Топлинна Мощност

YUKAI предлага бързо постигане на желаната температура, благодарение на възможността за допълнителен въздушен поток. Системата е проектирана да коригира климатичните условия бързо и ефективно, което я прави идеална за помещения с интензивно използване.

Тиха Операция

Системата работи изключително тихо, с шумова емисия до 19 dB(A) на закрито и 42 dB(A) на открито. Това я прави идеална за спални или работни пространства, където шума може да бъде разсейващ фактор.

Wi-Fi Управление

Една от най-впечатляващите функции на YUKAI е способността за дистанционно управление чрез Wi-Fi. Можете да регулирате температурата и настройките на вашето устройство от всяка точка и по всяко време, като просто използвате вашето мобилно приложение.

Функция за Самопочистване

Обзаведена с автоматизирана функция за самопочистване, YUKAI работи изцяло автономно, което позволява на системата да остава в идеално състояние без допълнително усилие от ваша страна. Системата автоматично стартира самопочистване при изключване, за да осигури максимална производителност.

Дългосрочна Гаранция

С 5 години гаранция, Toshiba демонстрира ангажимент към надеждността и качеството на продуктите си. С YUKAI можете да бъдете сигурни, че вашата инвестиция е защитена.

Заключение: Защо Да Изберем Toshiba YUKAI?

Klimatizaciq YUKAI предоставя безкомпромисен комфорт, иновации и енергийна ефективност. Без значение от сезона, Toshiba е вашият доверен партньор в домашната климатизация. Не пропускайте възможността да направите живота си по-удобен с YUKAI!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!