Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Toshiba, външно тяло на мултисплит система, R32, до 3 вътрешни тела

Toshiba, външно тяло на мултисплит система, R32, до 3 вътрешни тела

3550,00 лв.

Код: 24512bgth Категория:

Описание

Мултисплит система TOSHIBA RAS-3M26U2AVG-E: Иновативен комфорт за Вашия дом

Климатизацията на жилището е важен фактор за комфорт и уют. С мултисплит системата TOSHIBA RAS-3M26U2AVG-E, вече можете да забравите за неудобствата от лошото време. Тази система осигурява висококачествено охлаждане и отопление, което е идеално за всякакви климатични условия.

Невероятен дизайн и функционалност

Тази мултисплит система изисква внимание не само заради своите технически параметри, но и заради нейния елегантен и модерен дизайн. С възможността да свържете до три вътрешни тела, TOSHIBA RAS-3M26U2AVG-E предлага гъвкавост и адаптивност към всяко помещение.

Параметри на производителността

TOSHIBA RAS-3M26U2AVG-E се характеризира с впечатляваща отдавана мощност на охлаждане от 7.5 kW и мощност на отопление от 9.0 kW. С DC хибриден инвертор, системата работи ефективно и надеждно, осигурявайки оптимални условия за живот. С EER от 3.75 и SEER от 6.19, този климатик е сред най-добрите на пазара.

Енергийна ефективност и иновации

Благодарение на своя енергиен клас A++ за охлаждане и A+ за отопление, TOSHIBA RAS-3M26U2AVG-E доказва, че може да бъде както мощна, така и икономична система. Консумацията на енергия е минимална, особено при по-дългосрочна експлоатация.

Работни температури

С диапазон на работа от -10 °C до 46 °C за охлаждане и -15 °C до 24 °C за отопление, системата е проектирана да функционира абсолютно безупречно в различни климатични условия. Независимо от сезона, TOSHIBA RAS-3M26U2AVG-E ще поддържа Вашето жилище приятно и комфортно.

Спецификации и място на монтаж

Тази система е отлична за помещения с площ до 56 кв. м., а размерите на външното тяло (890 x 900 x 320 мм) позволяват лесно инсталиране във всяко пространство. Със своето тегло от 69 кг, тя е надеждна и устойчива на времето.

Гаранция и поддръжка

TOSHIBA предлага 36 месеца гаранция за RAS-3M26U2AVG-E, което е знак за доверие в качеството на продукта. Освен това, компанията осигурява отлична поддръжка и обслужване, което означава, че можете да разчитате на тях дори след покупката.

Ревюта и отзиви

Мултисплит системата TOSHIBA RAS-3M26U2AVG-E получава все повече положителни отзиви от потребителите, които подчертават не само производителността, но и лесната инсталация и поддръжка. Тези, които я използват, често отбелязват и естетическия вид на системата, която чудесно се вписва в интериора.

С TOSHIBA RAS-3M26U2AVG-E можете да се наслаждавате на комфортно жилище през цялата година. Системата е проектирана с внимание към детайлите и с най-новите технологии, което я прави идеален избор за вашето домакинство.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!