Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Toshiba, външно тяло на мултисплит система, R32, до 2 вътрешни тела

Toshiba, външно тяло на мултисплит система, R32, до 2 вътрешни тела

2300,00 лв.

Код: 24510bgth Категория:

Описание

Възможности и предимства на мултисплит системата Toshiba RAS-2M14U2AVG-E

Mултисплит системата Toshiba RAS-2M14U2AVG-E е иновация в света на климатизацията, която предлага безпрецедентно ниво на комфорт, енергийна ефективност и надеждност. С уникалната си DC хибридна инверторна технология, тя е проектирана да задоволи нуждите на многофункционалните структури, където използването на повече от едно вътрешно тяло е необходимо.

Основни характеристики на системата

Енергийна ефективност и производителност

Toshiba RAS-2M14U2AVG-E осигурява отлични показатели на производителност, характеризиращи се с EER 3.7 и SEER 5.83, което я поставя в енергиен клас A за охлаждане и отопление. Това я прави идеален избор за всеки дом или офис, а също така спомага за намаляване на месечните сметки за енергия.

Работни параметри и температурни граници

Системата работи със значителен обхват на работни температури, което позволява охладенето на помещения с температура до 43°C и отопление при температури до -15°C. Тази уникална способност осигурява комфорт през всички сезони и климатични условия.

Дизайн и размери

Външното тяло е компактно и с изчистен дизайн, като размерите му са 550 x 780 x 290 мм и тегло от 36 кг, което го прави лесно за инсталиране на различни места. Подходящо е за помещения до 27 кв. м, което го прави идеален за жилищни и малки търговски пространства.

Тихо действие

Системата разполага с многофункционален компресор с ниско ниво на шум, достигащо до 46 dB за охлаждане и 48 dB за отопление. Това я прави идеалното решение за спални и офис пространства, където е необходима тихата работа.

Технологии и иновации в мултисплит системите

Мултисплит системите като Toshiba RAS-2M14U2AVG-E интегрират множество технологии, които гарантират максимална производителност и удобство. Възможността да свързвате две вътрешни тела с едно външно тяло осигурява управление на температурата в различни зони на помещението, без необходимостта от допълнителни външни тела.

DC Хибриден инвертор

Технологията на DC хибридния инвертор осигурява оптимален контрол на температурата и повишена енергийна ефективност. Тази технология осигурява плавна работа и адаптация на производството на мощност в зависимост от нуждите на помещението, което води до экономия на енергия и разходи.

Позициониране на устройството

Още едно от предимствата на мултисплит системата е възможността за различно позициониране на вътрешните тела. Те могат да бъдат инсталирани на стена, таван или в подови конструкции, което я прави многофункционално решение за повече приложения.

Разнообразие от приложения

Тези системи са подходящи за различни приложения, включително жилища, офиси, магазини и т.н. Това им позволява да бъдат гъвкаво решение за всякаква климатизация на работното място или у дома.

Важно е да знаете!

Когато избирате мултисплит климатик, е важно да вземете предвид размерите на помещението, енергийните нужди и предлаганите функции на системата. Toshiba RAS-2M14U2AVG-E е идеален избор, който комбинира комфорт, енергийна ефективност и иновации.

За повече информация относно инсталирането и поддръжката на Toshiba RAS-2M14U2AVG-E, не се колебайте да се свържете с нашия екип от специалисти!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!