Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Toshiba, вътрешно тяло на мултисплит система Shorai Edge 13000 BTU

Toshiba, вътрешно тяло на мултисплит система Shorai Edge 13000 BTU

790,00 лв.

Код: 24517bgth Категория:

Описание

Климатици Toshiba Shorai Edge: Идеалното Решение за Вашия Дом и Офис

Климатиците стават все по-необходими в ежедневието ни, особено в горещините на лято и студовете на зимата. В есенцията на комфорта за вашия дом и офис стои климатикът Toshiba Shorai Edge. С модерен дизайн, енергийната ефективност и пълния набор от функции, които предлагат, тези устройства осигуряват перфектната климатична среда с минималните разходи.

Дизайн и Технологии

Тосиба е известна с иновативния си подход и стилен дизайн на продуктите си. Климатикът Toshiba Shorai Edge не е изключение. С линии, които привлекат погледа и матово покритие, Shorai Edge проектира комфорта и модерния стил, който всеки модерен дом и офис търси. Това не е просто климатик, а стилна част от вашата интериорна концепция.

Енергийна Ефективност и Подходяща Температура

Тъй като воюваме с глобалните климатични промени, енергийна ефективност става основен приоритет. Toshiba Shorai Edge е разработен с инверторна технология, осигурявайки клас A++ за охлаждане и отопление. С него можете да се насладите на перфектната температура без да се притеснявате за прекомерни разходи за електричество. Също така, можете да добавите Wi-Fi управление за управление на климатика от всяка точка на света, което е отлична функция за съвременния потребител.

Подходяща Всесезонна Поддръжка

С климатик Toshiba Shorai Edge можете не само да охладите, но и да отоплявате вашето пространство. С мощност от 13000 BTU и значително ефективност при отопление, този климатик е Вашият верен помощник за комфорт през цялата година.

Антибактериална среда за Вашето Здраве

Климатиците от серия Shorai Edge включват антибактериално покритие, което помага в борбата с мухъл и неприятни миризми. Magic coil покритието на алуминиевите ламели позволява лесно почистване, защитавайки вас и вашите близки от вредни микроорганизми.

Перфектна Опция за Вашите Нужди

Тъй като климатикът Toshiba Shorai Edge предлага високо интензивно пречистващ филтър, можете да се насладите на чист въздух без вредни частици. Ultra-Pure филтърът улавя 94% от вредните вещества в атмосферата, като същевременно е изключително ефективен в мизерните условия на България. Това е отлично решение за хора с алергии или други здравословни проблеми.

Последни Технологични Иновации

Моделът предлага иновации като двойнороторна технология на компресора, която стойностно подобрява ефективността. С намалени шумови нива от 19 dBA, можете да се насладите на тишина, дори когато блокът работи. Нощният режим автоматично регулира температурата за подобряване на качеството на съня.

Лесно Управление и Контрол

Функцията Wi-Fi контролер, която се предлага в модела, е важна добавка, която позволява на потребителите да управляват климатиките си дистанционно. Независимо дали сте на работа или на почивка, лесно можете да настройвате температурата с помощта на мобилното приложение.

Обобщение

Климатиците Toshiba Shorai Edge предлагат не само комфорт, но и стил, енергийна ефективност и антикорозионна защита. С тях можете да се насладите на идеалното решение за вашия дом и офис. Избирайки своя Toshiba Shorai Edge, вие инвестирате в здравословна и комфортна среда.

В заключение, не забравяйте, че инвестирането в качество и технологии е инвестиция не само в комфорта, но и в здравето. Изберете Toshiba Shorai Edge и нека той бъде вашият климатичен партньор.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!