Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Toshiba, вътрешно тяло на мултисплит система Haori 10000 BTU

Toshiba, вътрешно тяло на мултисплит система Haori 10000 BTU

1090,00 лв.

Код: 24516bgth Категория:

Описание

Климатиците са незаменим елемент в разработването на съвременния дом. Те не само че осигуряват удобство и комфорт по време на горещите летни месеци, но и предлагат отопление през зимата. Важно е да изберете правилния климатик, който да отговаря на нуждите на вашето пространство. В следващите параграфи ще ви запознаем с един изключителен модел – Toshiba Haori 13000 BTU, който е част от многофункционалната мултисплит система.

Естетика и иновации в дома

Toshiba предлага не само технически решения, но и стил. Японската компания се е утвърдила на пазара с изтънчен дизайн и иновации, които усъвършенстват атмосферата в дома ви. Интериорното тяло на модела Haori е не само функционално, но и визуално привлекателно, благодарение на своите текстилни панели, които можете да сменяте в зависимост от вашето настроение и интериор.

Обогатяване на интериора

С наличието на два текстилни панела в светло сив и тъмно сив цвят, климатикът Haori предлага идеално решение за всеки интериор. Възможността за ползване на различни цветове, като синьо-сив, сиво-бежов, тъмен кафяв и смарагдово син, ви позволява да изразите вашия стил и виждане за естетика в интериора.

Висока енергийна ефективност

Климатикът Haori притежава клас на енергийна ефективност A+++, което е гарант за пестене на енергия и по-ниски сметки за електричество. Уредът работи с хладилен агент R32, който е известен с по-низкия си екологичен отпечатък, изготвен е по съвременна технология и отговаря на високите стандарти за опазване на околната среда.

Качество на въздуха

Климатикът Haori не само охлажда или отоплява, но и осигурява качеството на въздуха у дома. С уникалния филтър Ultra Pure, той улавя до 94% от финия прах PM2.5, което е изключително важно за здравето на семейството. Проучвания сочат, че излагането на фини частици е свързано със сериозни белодробни проблеми и заболявания.

Иновации в почистващите технологии

Самопочистващото покритие Magic Coil на вътрешния топлообменник е иновация, която поддържа максимална чистота и производителност. Благодарение на него, топлообменникът остава чист, предотвратявайки натрупването на влага и плесен, което води до подобрена енергийна ефективност.

Здравословна среда с плазмени йонизатор

Плазменият йонизатор на Toshiba генерира озон, който не само че е мощен оксидант, но и дезактивира бактерии и вируси, което повишава качеството на въздуха. Чистотата на околната среда е от съществено значение, особено когато става въпрос за въздуха, който дишаме.

Контрол и управление

С Toshiba Home AC Control приложението получавате контрол върху климатика от всяка точка. Можете да управлявате до 10 климатика с вашия таблет или телефон, а групирането им по отчета не само улеснява управлението, но и осигурява оптимален комфорт у дома.

Перфектна работа с WI-FI

Днешните технологии ни предлагат нови възможности за управление и удобство. Настройката на климатик Haori с помощта на домашната WIFI мрежа позволява да контролирате температурата в дома си по всяко време и от всяка точка.

Технически характеристики

Вътрешното тяло Haori предлага размери от 300 x 987 x 210 мм и тегло от 11 кг. Нивото на шум, което предлага при работа, е от 19 dB до 41 dB, което го прави изключително тишина дори в режим на охлаждане.

Идеален избор за всеки дом

Ако търсите икономичен, стильен и мощен климатик, Toshiba Haori е отличен избор. Способността му да работи ефективно и да поддържа качеството на въздуха в помещението основно го отличава от съществуващата конкуренция на пазара.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!