Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Toshiba, вътрешно тяло на мултисплит система Shorai Edge 10000 BTU

Toshiba, вътрешно тяло на мултисплит система Shorai Edge 10000 BTU

710,00 лв.

Код: 24515bgth Категория:

Описание

Оптимален климат с Toshiba Shorai Edge – вашият избор за 10000 BTU мултисплит инверторен климатик

Toshiba предлага на потребителите своеобразна иновация в света на климатизацията с модела Shorai Edge. Този мултисплит инверторен климатик е проектиран да осигури идеален климат у дома или в офиса. С мощност от 10000 BTU, Shorai Edge е идеален за помещения с обем до 70 кубически метра, осигурявайки ефикасно охлаждане и отопление.

Предимствата на Toshiba Shorai Edge

Климатикът Toshiba Shorai Edge е проектиран с внимание към детайлите и с мисъл за потребителя. Неговият стилен дизайн с матово покритие не само привлича окото, но и осигурява лесно почистване и поддръжка. Външното тяло на климатика работи много тихо, което го прави идеален за спални и работни помещения, където е важно спокойствието.

Инверторна технология и енергийна ефективност

С климатик Toshiba Shorai Edge можете да се насладите на енергийна ефективност клас A++ в режим на охлаждане и отопление. Инверторната технология позволява автоматично регулиране на мощността, което минимизира разходите за електрическа енергия. Технологията с двойни роторни компресори е усъвършенствана и намалява потреблението на енергия, без да компрометира мощността.

Антибактериални свойства и чист въздух

С Toshiba Shorai Edge можете да се радвате на чист, свеж въздух. Климатикът е оборудван с Ultra-Pure филтър, който премахва над 94% от вредните микроорганизми и частици. В допълнение, антибактериалното покритие на топлообменника предотвратява развитието на мухъл и неприятни миризми, осигурявайки уютна и безопасна среда.

Допълнителни удобства и функционалности

Toshiba предлага и опция за WiFi управление, което позволява лесно управление на климатика от всяка точка на света. Чрез мобилното приложение, клиентите могат да настройват температурите, да активират таймер и да променят режимите на работа. Нощният режим е особено полезен за осигуряване на комфортен сън, като намалява шумовите нива на вътрешното тяло.

Безопасност и устойчивост

Shorai Edge използва фреон R32, който е по-екологичен и ефективен в сравнение с традиционните хладилни агенти. Устойчивите компоненти и технологии, използвани в производството на климатика, гарантират дълготрайност и надеждност.

Тих режим на работа

С минимални нива на шум, достигащи до 19 dBA, Toshiba Shorai Edge е специално разработен да работи тихо, което го прави идеален за тихи нощи и спокойни работни среди.

Заключение: Изборът на климатик е важен инвестиционен ход за всяка съвременна домакинство. С Toshiba Shorai Edge 10000 BTU, вие не само, че получавате надеждно охлаждане и отопление, но и продукт, който поддържа чистота, ефективност и съвременен дизайн.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!