Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Toshiba, инверторен климатик Daiseikai 10000 BTU

Toshiba, инверторен климатик Daiseikai 10000 BTU

3180,00 лв.

Код: 24522bgth Категория:

Описание

Ако търсите инверторен климатик, който да съчетава оптимална производителност и изключително тихо функциониране, Toshiba DAISEIKAI 9 е вашият най-добър избор. Това устройство е не само естетически приятно, но и технологично усъвършенствано. С мощност на охлаждане от 2.5 до 3.5 kW, можете да се насладите на идеален комфорт във всяка стая в дома си. Лесният монтаж и стилният дизайн правят този климатик подходящ за всяко интериорно пространство.

Защо да изберете Toshiba DAISEIKAI 9?

Основното предимство на инверторните климатици е тяхната способност да регулират мощността си в зависимост от нуждите. Toshiba DAISEIKAI 9 не прави изключение. С напреднала технологии, този климатик може да предостави необходимата мощност, докато спестява енергия.

Енергийна ефективност

Климатикът е сертифициран с енергийни класове A+++ както за охлаждане, така и за отопление. Това означава, че той не само ще понижи температурата в горещите дни, но и ще се погрижи за вас в студените зимни месеци. С годишен разход на електроенергия от само 83 kWh за охлаждане и 807 kWh за отопление, вие ще спестите значителни средства.

Свойства на климатика

Този инверторен климатик предлага многофункционалност, която включва:

  • Работна температура на охлаждане от -15 до 46 °C
  • Работна температура на отопление от -15 до 24 °C
  • Хладилен агент R-32, който е по-екологичен от традиционните хладилни агенти
  • Тихо функциониране с шум на ниво 20 dB в режим на безшумно работа

Вътрешно и външно тяло

С размери на вътрешното тяло от 293 x 851 x 270 мм и тегло 14 кг, моделът е компактен и лесен за инсталиране. Външното тяло е с размери 630 x 800 x 300 мм с тегло 43 кг. Така че независимо от мястото, където бъдете инсталиран, той ще пасне идеално.

Гаранция и поддръжка

По отношение на поддръжката, Toshiba предлага 60 месеца гаранция, което е доказателство за качеството и надеждността на техните продукти. Обслужването и поддръжката са лесни, с налични резервни части и услуги.

Заключение

Ако искате климатик, който не само да функционира безупречно, но и да изглежда добре, Toshiba DAISEIKAI 9 е идеалният избор за вас. С отличната си производителност и богатството от функции, той несъмнено ще удовлетворява вашите нужди.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!