Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Toshiba, инверторен климатик Yukai 13000 BTU

Toshiba, инверторен климатик Yukai 13000 BTU

1690,00 лв.

Код: 24528bgth Категория:

Описание

Иновативен комфорт с Toshiba инверторен климатик Yukai 13000 BTU

В съвременния свят, където комфорта и енергийната ефективност стават все по-важни, инверторните климатици предлагат идеалното решение. Toshiba, иновативен лидер в производството на климатици, излезе на пазара с модела Yukai 13000 BTU, който съчетава нови технологии с елегантен дизайн, за да осигури ненадминат комфорт през всички сезони.

Основни характеристики на Toshiba инверторен климатик Yukai

Енергийна ефективност

Този инверторен климатик предлага клас A++ за охлаждане и отопление, което гарантира, че вашите сметки за електричество ще бъдат минимални, без да правите компромис с комфорта. Специално проектиран за потребителите, които ценят икономията на енергия, моделът върши отлична работа в почти всички климатични условия.

Ultra-Fresh филтър

С новия Ultra-Fresh филтър, Toshiba Yukai улавя до 85% от PM2.5 частици, осигурявайки по-чист и здравословен въздух в дома ви. Тази уникална функция е идеална за хора с алергии или тези, които просто искат да подобрят качеството на въздуха в ежедневието си.

Технология на самопочистване

Климатикът е оборудван с функция за самопочистване, която се стартира автоматично при изключване на уреда. Това означава, че можете да се наслаждавате на чист и безопасен климатик, без да се изисква допълнителна поддръжка.

Комплект функционалности за комфорт и удобство

С уникалната функция за Wi-Fi управление, можете да настроите вашия климатик от всяка точка на света. Независимо дали сте на работа или на почивка, с Toshiba Yukai можете да запазите оптималната температура у дома.

Служба за клиентска поддръжка

Toshiba предлага пет години гаранция за всички части на климатика. Тази ангажираност към качеството и удовлетвореността на потребителите е важен аспект на марката и е икономичен избор.

Статистики на работа

Климатикът Yukai има вграден EER (хладилен коефициент на охлаждане) от 3 и SEER (сезонен коефициент на охлаждане) от 7. Това означава, че е много ефективен, което го прави идеален за домакинства, които желаят да намалят енергийния си отпечатък.

Идеален за всякакви климатични условия

Тъй като климатикът работи при температури от -15 до 46 °C за охлаждане и от -15 до 24 °C за отопление, Toshiba Yukai е идеален за всякакви климатични условия. Независимо дали зимата е студена или лятото горещо, можете да разчитате на него.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!