Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Toshiba, инверторен климатик Haori 10000 BTU

Toshiba, инверторен климатик Haori 10000 BTU

2320,00 лв.

Код: 24533bgth Категория:

Описание

Инверторен климатик Toshiba Haori 10000 BTU: открийте перфектното решение за комфорт в дома си. С комбинирането на съвременни технологии и елегантен дизайн, климатикът Haori е идеално допълнение към всяко помещение.

Технологии и иновации в дома

Климатикът Toshiba Haori предлага революционни технологии, които не само подобряват вашия комфорт, но и намаляват потреблението на енергия. Чрез иновационни системи, както и оптимизация на енергийната ефективност, Haori се откроява с енергиен клас A+++, което означава, че можете да се насладите на уютна температура, без да се безпокоите за сметките за електрическа енергия.

Personalize Your Space

Един от най-впечатляващите аспекти на климатика Haori е способността за персонализация. Той разполага с текстилни панели, които можете да сменяте, за да съответстват на дизайна на вашето помещение. С наличието на разнообразие от цветове, като Bluish grey, Grey beige, и Emerald blue, можете лесно да трансформирате атмосферата в стаята.

Самопочистваща функция

Технологията Magic Coil е от особена важност за поддържането на чистота. Топлообменникът разполага с иновационно покритие, което предотвратява натрупването на прах и замърсявания, осигурявайки, че климатикът работи изключително ефективно, независимо от работните условия.

Как да максимизирате ефективността на вашия климатик

Инсталацията и поддръжката на инверторния климатик Haori могат да увеличат значително неговата ефективност. Важен аспект е правилното разположение на вътрешното и външното тяло, което позволява на устройството да функционира оптимално. Постоянната поддръжка, включително почистването на филтрите, гарантира дълъг живот на системата.

Приложение Toshiba Home AC Control

С новото приложение можете да управлявате работата на климатика през вашия телефон или таблет. Това дава възможност за управление на температурата и създаване на динамични настройки, които да отговарят на вашите нужди.

Чистота на въздуха

Филтрите Ultra Pure на Haori улавят до 94% от фините частици, осигурявайки ви здравословен и чист въздух. Откритията показват, че продължителното излагане на PM2.5 частици може да доведе до сериозни здравословни проблеми, така че изяждайте въздуха с Haori, без да се притеснявате.

Резюме: Инверторният климатик Haori от Toshiba е съвременен, стилен и енергийно ефективен. Инвестирайки в него, вие не само ще подобрите атмосферата в дома си, но и ще получите надеждна система, която гарантира дълготраен комфорт.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!