Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Toshiba, инверторен климатик Bi-flow за подов монтаж 18000 BTU

Toshiba, инверторен климатик Bi-flow за подов монтаж 18000 BTU

3920,00 лв.

Код: 24531bgth Категория:

Описание

Добре дошли в света на TOSHIBA Bi-Flow инверторните подови климатици, където стилът среща производителността и оптималната енергийна ефективност. С елегантния си дизайн и тиха работа, тези климатици са създадени не само с оглед на комфорта, но и на естетиката на вашето пространство. Когато става въпрос за климатизация, инверторните технологии са на върха на иновацията, предлагайки безпроблемна работа, която отговаря на вашите нужди и осигурява оптимални условия през всички сезони.

Какво представляват инверторните климатици?

Инверторните климатици работят с променлива скорост на компресора, което ги прави много по-икономични в сравнение с традиционните климатици. Вместо да работят на пълна мощност и да изключват, инверторните климатици могат да регулират скоростта си за поддържане на желаната температура. Това намалява разхода на енергия и увеличава комфорта.

Предимства на инверторните технологии

  • По-ниски сметки за ток: Инверторните климатици са проектирани да работят ефективно, което означава, че потребяват по-малко енергия.
  • По-добро представяне при охлаждане и отопление: Те предлагат по-бързо постигане на желаната температура и поддържането на стабилни условия в стаята.
  • Тишина при работа: С минимално звуково налягане, тези климатици са идеални за спални и офиси.

Характеристики на TOSHIBA Bi-Flow

Bi-Flow серията е на върха на вратата на иновациите. С различни функции, които я правят идеален избор за стабилно и енергийно ефективно отопление и охлаждане, Bi-Flow предлага:

Технология за ‘топъл под’

Тази уникална функция позволява климатика да разпределя топлината равномерно по пода, осигурявайки максимален комфорт. Перфектен вариант за зимните месеци, когато искате да се чувствате уютно без да увеличавате значително разходите за енергия.

Седмичен таймер

С възможността за автоматизиране на работата, можете да настроите Bi-Flow да работи в опции, които отговарят на вашите нужди. Седмичният таймер ви позволява да контролирате точно кога и как климатикът работи, като така допълнително увеличава икономията на енергия.

Какво да очаквате от инсталацията

Инсталирането на подови инверторни климатици експертите в климатизацията ще се погрижат за всичко. Обикновено процесът на инсталация не отнема много време и данните от продуктите показват, че ‘TOSHIBA’ предлага изключително поддържане и гарант за безпроблемна работа след инсталацията.

Гаранция и поддръжка

TOSHIBA предоставя до 60 месеца гаранция за своите климатици, което е доказателство за тяхната надеждност и качество. Поддръжката е лесна, а резервната част е на разположение за осигуряване на дългогодишна работа на вашата система.

Как да изберем правилния климатик

При избора на климатик, важно е да вземете под внимание размерите на помещението. Bi-Flow е подходящ за пространства от 35 до 45 квадратни метра, което е идеално за малки и средни стаи.

В заключение, TOSHIBA Bi-Flow инверторните подови климатици предлагат уникален микс от стил, функционалност и енергийна ефективност, което ги прави чудесен избор за всяко място, което иска да оптимизира комфорта си.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!