Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Toshiba, инверторен климатик Haori 13000 BTU

Toshiba, инверторен климатик Haori 13000 BTU

2750,00 лв.

Код: 24535bgth Категория:

Описание

Тосиба Haori 13000 BTU: Иновативната съвременна висока технология в климатиците

Лето в България може да бъде изключително горещо, а отоплението през студените зимни месеци е от съществено значение за комфорта на нашите домове. Климатиците станаха популярно решение за управление на температурата в помещенията, а моделът Toshiba Haori 13000 BTU не прави изключение. В следващия текст ще разгледаме многообразието от функции и предимства, които този инверторен климатик предлага на потребителите.

Динамични функции на Toshiba Haori

Toshiba Haori притежава редица иновативни функции, които го поставят сред лидерите в сегмента на климатичната техника. Системата Magic Coil е сред най-забележителните. Тази иновация предотвратява натрупването на прах и мръсотия върху топлообменника, което гарантира висока енергийна ефективност и чиста среда. Самопочистващото се покритие не само повишава производителността на климатика, но и минимизира необходимостта от редовно почистване и поддръжка.

Уникален дизайн и персонализация

С впечатляващия си текстилен панел, Toshiba Haori не само функционира отлично, но и служи за естетически елемент на вашето помещение. Можете лесно да персонализирате климатика, избирайки между различни цветни панели. Тази особеност прави климатика перфектен за всякакъв интериор, независимо дали става дума за модерен, класически или минималистичен стил.

Енергийна ефективност и ниски разходи на енергия

Една от основните причини да изберете Toshiba Haori е изключителният енергийен клас A+++. Моделът е проектиран да осигурява максимален комфорт при най-ниски разходи на енергия. Това означава, че можете да се наслаждавате на прохлада през лятото и топлина през зимата, без да се притеснявате за натрупване на сметки.

Технология и иновации в система за контрол

Toshiba Haori предлага уникално приложение за контрол, което ви позволява да управлявате климатика от вашия мобилен телефон. Благодарение на Wi-Fi адаптора, вие можете да контролирате до 10 климатични тела с едно приложение. Тази функционалност е особено удобна за заети потребители, които искат да оптимизират управлението на своята климатизация.

Борба с замърсяванията: Филтри и йонизатори

Филтърът Ultra Pure, включен в модела, е още един атрибут на Toshiba Haori. Той е способен да улавя до 94% от фини частици PM 2.5, които са известни със своето вредно влияние върху здравето. Допълнително, плазменият йонизатор на климатика осигурява допълнителна защита от алергени и вируси, предоставяйки ви и семейството ви чист въздух.

Заключение: Защо да изберете Toshiba Haori?

При избор на климатик, ключови фактори за вземане на решение включват производителност, дизайн, енергийна ефективност, лесна поддръжка и иновации. Toshiba Haori съчетава всичко горепосочено в един изключителен продукт. Неговият стилен външен вид и интелигентни технологии са подходящи както за домашна, така и за офис употреба. За тези, които търсят идеална комбинация от естетика и функционалност, Toyota Haori е отличен избор.

Не пропускайте възможността да се насладите на уникално лято и уютна зима с климатика Toshiba Haori 13000 BTU!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!