Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Bosch, мулти сплит Climate 5000MS, външно тяло с възможност до 2 бр. вътрешни тела 5,3 kW

Bosch, мулти сплит Climate 5000MS, външно тяло с възможност до 2 бр. вътрешни тела 5,3 kW

1849,00 лв.

Код: 26185bgth Категория:

Описание

Идеалното решение за климатизация на множество помещения с Bosch Multi Split

Когато става въпрос за комфортната температура в дома или офиса, качеството на климатиците е от съществено значение. Мултисплит системата от Bosch предлага отлично решение за климатизация на няколко помещения с едно единствено външно тяло. Тази иновация не само че пести пространство, но и оптимизира енергийната ефективност.

Как работи Bosch Multi Split система?

Системата позволява свързването на до пет вътрешни тела към едно единствено външно. Това означава, че можете да настройвате температурата в различни помещения самостоятелно, което е изключително удобно за семейства и търговски площи. В зависимост от нуждите на клиента, можете да изберете между различни видове вътрешни тела, които включват стенни климатици, подови и касетъчни.

Предимствата на Bosch Multi Split

Енергийна ефективност: Използването на едно външно тяло е по-ефективно, отколкото инсталирането на няколко различни уреда. Процесът на работа е оптимизиран, а нивото на шум е сведено до минимум.

Гъвкавост: В зависимост от площта, в която ще работи многофункционалният климатик, можете да изберете нужната производителност на външното тяло от 4,1 до 12,5 kW, в зависимост от нуждите на вашето пространство.

Индивидуално управление за всеки кът

Клиентите могат да настройват температурата в отделните помещения, като по този начин постигат максимален комфорт. Вътрешните тела предлагат различни настройки, които отговарят на индивидуалните предпочитания.

Монтаж и поддръжка на Bosch Multi Split

Монтирането на мултисплит системата е лесно и бързо. Служителите на Bosch предлагат професионални услуги по инсталация, така че вие да можете да се наслаждавате на комфорта от климатизацията без никакви притеснения.

Екологична отговорност на Bosch

Системите на Bosch са проектирани и произвеждани с мисъл за природата. Използването на иновационни технологии и безопасни хладилни агенти спомага за намаляване на въглеродните емисии.

Иновативни технологии

Уредите на Bosch са оборудвани с интелигентни функции, които подобряват производителността и предлагат обширни опции за управление. Чрез приложение на смартфон, клиентите могат лесно да управляват своите климатици, дори когато не са у дома.

Поддръжка и сервиз

За да гарантирате дълготрайността на вашата система, редовната поддръжка е от изключителна важност. Bosch предлага анкети и сервизни пакети, които гарантират, че вашият климатик ще работи безпроблемно.

В заключение, Bosch Multi Split Climate 5000 M е идеалното решение за всеки, който търси ефективност, комфорт и гъвкавост в климатизацията на множество помещения.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!