Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Toshiba, инверторен климатик Edge New White 13000 BTU

Toshiba, инверторен климатик Edge New White 13000 BTU

2280,00 лв.

Код: 26800bgth Категория:

Описание

Климатизация с Toshiba Edge: Съвременен Дизайн и Интелигентни Функции

Климатизацията на домовете и офисите никога не е била по-важна! С новия Toshiba Edge, вие получавате не само енергийна ефективност, но и изключителен стил и комфорт. Вниманието към детайла, комбинирано с иновациите, правят климатика не само функционален, но и естетически привлекателен. Освен това, многофункционалността на Toshiba Edge, предлага удобно решение, независимо от сезона.

Ефективност за Лято и Зима

Toshiba Edge осигурява охлаждане и отопление с висока ефективност. С отдавана мощност на охлаждане до 4.1 kW и отопление до 5.3 kW, климатикът е подходящ за помещения до 26 кв. м. Забравете за скъпите сметки за ток! Със сезонния коефициент на охлаждане SEER от 8.6 и SCOP от 5.1, Toshiba Edge е вашият надежден партньор за комфорт през цялата година.

Иновативен Дизайн

Не само, че климатикът Toshiba Edge впечатлява с матово покритие и безшумна работа, но и с възможността за Wi-Fi управление, което ви дава контрол където и да сте. Възможността за индиректен въздушен поток през режима HADA Care Flow значително подобрява качеството на въздуха в помещението, като предотвратява неприятни въздушни вълни и сухота на кожата.

Тишина по време на работа

С ниво на шум от само 19 dB в безшумен режим, Toshiba Edge е идеален за спални и тихи пространства. С функцията за тиха работа, можете да се наслаждавате на приятен сън, без да се притеснявате от шума на климатика.

Технологични Подобрения и Устойчивост

Нови технологии в климатиците

Toshiba не просто следва тенденциите, а ги създава. С ротационен компресор и иновационен охладителен агент R-32, устройството е проектирано да бъде по-екологично и енергийно ефективно. Също така, Ultra-Pure филтърът подпомага в подобряването на качеството на въздуха, което е особено важно в градовете с високо замърсяване.

Напредък в енергийна ефективност

Климатикът Toshiba Edge е проектиран да спестява енергия, което го прави подходящ за всеки дом. С годишни разходи на електроенергия 142 kWh за охлаждане и 878 kWh за отопление, можете да се уверите, че получавате най-доброто качество на живота без да жертвате бюджета си.

Как да инсталираме Toshiba Edge?

Инсталирането на Toshiba Edge е прост процес, но препоръчваме да се доверите на професионалисти. С правилната инсталация, климатикът ще работи най-ефективно и ще осигури дълголетие на продукта.

Обобщение

С Toshiba Edge получавате климатик с модерен дизайн, интуитивни функции и висока енергийна ефективност. Не само, че ще поддържате вашия дом комфортен през цялата година, но и ще внесете естетика във вашето пространство. Изберете Toshiba Edge и следете как климатизацията може да подобри вашето качество на живот.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!