Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Bosch, мулти сплит Climate 5000MS, външно тяло с възможност до 2 бр. вътрешни тела 4,1 kW

Bosch, мулти сплит Climate 5000MS, външно тяло с възможност до 2 бр. вътрешни тела 4,1 kW

1599,00 лв.

Код: 26990bgth Категория:

Описание

Комфорт и енергийна ефективност с Multi Split Climate 5000 M

Инвестирането в климатична система може да изглежда сложно, но с правилния модел можете да направите един много важен шаг към комфорта в дома или офис пространството. Моделът Multi Split Climate 5000 M от Robert Bosch Srl. е проектиран да осигури идеалната температура без необходимостта от множество външни тела, което води до естетически и практически предимства.

Какво е Multi Split климатик?

Multi Split системите предоставят възможност да свържете до пет вътрешни тела към едно външно. Това е идеално за домове или офиси с множество помещения, които изискват индивидуален контрол на температурата. Независимо дали имате нужда от охлаждане в различни стаи или от отопление, Multi Split системите предлагат гъвкавост и удобство.

Предимствата на Bosch Multi Split Climate 5000 M

Енергийна ефективност: С системата Climate 5000 M можете да контролирате температурата в различни пространства с минимални разходи за енергия. Освен това, различните класове на производителност ви дават допълнителен контрол.

Лесен монтаж: Само едно външно тяло означава по-малко работа при инсталация и по-малко нарушаване на външното пространство. Климатикът е проектиран за гъвкав монтаж, което улеснява начина, по който използвате вашето пространство.

Как да изберете правилната конфигурация?

Когато избирате Multi Split климатик, важно е да се обмисли какви помещения искате да охладите или отоплите. С три различни мощности на устройството, от 4,1 до 12,5 kW, можете да създадете система, която отговаря на специфичните нужди на вашето пространство.

Климатична технология и иновации

Климатичната система Multi Split Climate 5000 M на Bosch е оборудвана с най-новите технологии, насочени към максимално удобство и минимално влияние върху околната среда. С иновационни решения за директно разпределение на въздуха, можете да сте сигурни, че всяко помещение получава нужната температура без загуба на енергия.

Обслужване и поддръжка

Важно е да поддържате своя климатик редовно. Bosch предлага разнообразие от услуги, за да осигури дълговечността и ефикасността на вашата система. Заложете на професионално обслужване, за да можете да се наслаждавате на хубав климат целогодишно.

Заключение

Ако търсите надежден климатик, който предлага комфорт, енергийна ефективност и лесен монтаж, Multi Split Climate 5000 M от Robert Bosch е идеалният избор. Насладете се на индивидуално управление на температурата на всички помещения в дома или офиса си с един уникален и иновативен продукт.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!