Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Bosch, мулти сплит Climate 5000MS, външно тяло с възможност до 5 бр. вътрешни тела 12,3 kW

Bosch, мулти сплит Climate 5000MS, външно тяло с възможност до 5 бр. вътрешни тела 12,3 kW

3749,00 лв.

Код: 26995bgth Категория:

Описание

Системата Multi Split Climate 5000 M от Bosch – Инвестиция в Удобство и Енергийна Ефективност

Климатизацията на вашия дом или офис никога не е била по-лесна, благодарение на системата Multi Split Climate 5000 M от Bosch. Независимо дали искате да охладите няколко помещения или да поддържате комфортна температура в търговска площ, това решение предлага нежно и тихо работещо решение. С малкия размер на външното тяло и широката гама от съвместими вътрешни тела, системата е идеална за съвременния начин на живот.

Как Работи Мултисплитират

Мултисплит системите предлагат уникално решение за климатизация, като позволяват свързването на до пет вътрешни тела към едно единствено външно тяло. Това помага за оптимизация на пространството и намаляване на разходите, свързани с инсталацията. Системата Climate 5000 M от Bosch е проектирана да предлага максимален комфорт, независимо от климатичните условия.

Бенефити на Mултисплит Климатизацията

Мултисплит системите предлагат множество предимства в сравнение с традиционните единични сплит системи. По-долу са изведени някои от основните бенефити:

  • Енергийна Ефективност: Системата е проектирана да бъде максимално ефикасна, намалявайки потреблението на енергия и осигурявайки икономии в сметките за ток.
  • Гъвкава Инсталация: Инсталацията на системата е значително улеснена благодарение на възможността за работа с различни вътрешни тела и производителност.
  • Контрол на Температурата: Всеки потребител може да контролира температурата на отделните помещения, което прави системата идеална за семейства с различни предпочитания за комфорт.

Технически Характеристики на Multi Split Climate 5000 M

Системата предлага различни опции по отношение на производителността, което я прави подходяща за различни нужди. Произведена от Robert Bosch Srl., системата идва в различни варианти с капацитет от 4.1 до 12.5 kW.

Някои от основните технически характеристики включват:

  • Външно Тяло: Конструкцията на външното тяло е проектирана за дълготрайна работа дори в трудни климатични условия.
  • Вътрешни Тела: Голяма селекция от модерни вътрешни тела, включително стенно и подово монтирани, осигуряват вариант, който удовлетворява нуждите на всеки потребител.
  • Лесно Управление: Възможност за контрол на системата чрез дистанционно управление или чрез приложение на смартфон.

Как Военното е Модернизирано за Днешния Ден

Системите климатизации днес предлагат много повече от просто охладителни или отоплителни функции. Модерните мултисплитират системи включват технологии за контрол на влагата, подобрена филтрация на въздуха, и дори интеграция с домашната автоматизация. Например, системата Climate 5000 M е известна с това, че помага за поддържането на оптимален въздушен поток, който намалява риска от плесен и задържане на влага в помещенията.

Инсталация и Поддръжка

Процесът на инсталация е критичен за дълготрайното функциониране на системата. Препоръчително е инсталацията да бъде извършена от сертифицирани специалисти, за да се избегнат потенциални проблеми в бъдеще.

След инсталация е важно да се следи работата на системата и да се извършват регулярни проверки и поддръжка, за да се осигури оптимално представяне.

Финални Думите

Системата Multi Split Climate 5000 M от Bosch е изключителен избор за всеки, който търси надеждна и ефикасна климатизация. Със своята богата функционалност и енергийна ефективност, тази система осигурява комфорт на ново ниво, независимо дали става дума за дом или бизнес.

Не пропускайте възможността да инвестирате в система, която не само че ще подобри качеството на живот, но също така ще ви спести средства в дългосрочен план.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!