Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Bosch, мулти сплит Climate 5000MS, външно тяло с възможност до 4 бр. вътрешни тела 8,2 kW

Bosch, мулти сплит Climate 5000MS, външно тяло с възможност до 4 бр. вътрешни тела 8,2 kW

2899,00 лв.

Код: 26993bgth Категория:

Описание

В съвременния свят, климатизацията на пространствата е от изключителна важност както за комфорта, така и за здравето на човек. С климатиците Multi Split Climate 5000 M от Robert Bosch Srl., вие получавате иновативно решение, което комбинира естетика и функционалност, налично в едно единствено външно тяло. Системата е проектирана да свърже до пет вътрешни тела, което дава възможност за максимална гъвкавост при инсталирането и контролът на температурите в различни помещения. Вярно е, че климатизацията не е просто лукс, а необходимост, особено в топлите месеци.

Как работи Multi Split климатизацията?

Multi Split климатизацията е революционен подход към управлението на вътрешния климат. Традиционните системи за климатизация изискват инсталирането на отделни външни тела за всяко вътрешно, което в много случаи затруднява монтажа и увеличава разходите. Вместо това, Multi Split системата ви позволява да контролирате до пет вътрешни тела с едно единствено външно, което е чудесно многофункционално решение. Всяко вътрешно тяло може да бъде контролирано индивидуално, което означава, че можете лесно да коригирате температурата в жилищните и търговските пространства.

Гъвкавост и ефективност

Системата е изключително гъвкава и може да бъде адаптирана за различни типове пространства – от малки апартаменти до големи офис площи. Способността да се свързват множество вътрешни тела с едно външно също минимизира необходимостта от допълнителни балки и инсталации, което прави решението не само икономически ефективно, но и визуално приятно.

Качество на въздуха и енергийна ефективност

Системата Multi Split Climate 5000 M не само че охлажда, но и подобрява качеството на въздуха. Филтрите, интегрирани в климатизаторите, премахват прах, алергени и неприятни миризми, осигурявайки свеж въздух в помещението. Доброто качество на въздуха е от особено значение за хора с респираторни проблеми, както и за тези, които работят в затворени помещения по продължителни часове.

Персонализиране на температурата и комфорта

Способността да се управлява температурата индивидуално за всяко помещение е изключително ценна. Можете да зададете различни температури за всеки климатик, което е особено полезно, ако имате различни предпочитания за комфорт в различните помещения. Например, ако спалнята трябва да бъде по-студена през нощта, вие можете да зададете по-ниска температура в нея, докато дневната може да остане на друга температура.

Добри практики при инсталация

За да постигнете оптималната работа на Вашия Multi Split климатик, е важно да осигурите правилната инсталация. Препоръчва се да се потърси професионална помощ, тъй като неслучайно институти за тестване на климатици подчертават значението на квалифицирани монтажници. Правилната позиция на външното тяло, както и правилното разположение на вътрешните тела, играят ключова роля за енергийната ефективност на системата.

Безшумна работа

Функцията на безшумна работа, интегрирана в климатиците Multi Split, е изключително важна, особено за спални или офиси. Спокойствието също е ключово за здравословната обстановка на работа. Климатиците от Robert Bosch Srl. предлагат значително намаляване на шума, което на свой ред носи допълнителен комфорт и спокойствие.

Финални мисли и предимства на Multi Split система

Накрая, климатиците Multi Split Climate 5000 M предлагат множество предимства, като енергийна ефективност, гъвкавост при инсталация и управление на температурата, подобряване на качеството на въздуха и тихо функциониране. Потърсете професионален инсталатор и се насладете на безбройните предимства на многоточковата климатизация. С климатичните системи от Robert Bosch Srl. вие ще се радвате на идеалния климат в дома или офиса за години напред.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!