Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Bosch, мобилен климатик за охлаждане Cool 4000, 9000BTU

Bosch, мобилен климатик за охлаждане Cool 4000, 9000BTU

1199,00 лв.

Код: 27000bgth Категория:

Описание

Мобилни климатици: Идеалното решение за лятото!

Лятото наближава и времето става все по-горещо. За да се погрижите за вашия комфорт и да превърнете дома или офиса си в рай на прохладата, мобилните климатици от Bosch предлагат решение, което не само охлажда, но и освежава въздуха. Без значение дали сте у дома, на работа или на отпуск, мобилният климатик е идеален за всяка ситуация.

Как работят мобилните климатици

Мобилните климатици използват принципа на термодинамиката, за да охлаждат въздуха. Те вземат топлия въздух от помещението, през охлаждащия модул, който съдържа фреон. След като топлината бъде отстранена, охладеният въздух се връща обратно в помещението, за да осигури комфорт.

Предимствата на мобилните климатици

  • Лесна инсталация: Мобилните климатици не изискват сложна инсталация. Те могат да бъдат настроени и готови за работа в рамките на минути.
  • Гъвкавост: Мобилният климатик може лесно да се преместване от стая в стая, което го прави идеален за наемателите или за тези, които не искат да инвестират в стационарни климатици.
  • Многофункционалност: Както показва 3-в-1 решението на Bosch, те предлагат функции за охлаждане, вентилация и изсушаване на въздуха, което ги прави не само климатици, а и истинска система за управление на климата.

Технически спецификации

Техническите характеристики на мобилния климатик с марка Bosch са изключително впечатляващи. С мощност 9000 BTU/h, той е способен да охлади помещения до 88 m3 (около 35 m2). С помощта на Auto Swing функцията, влажността и температурата се регулират равномерно във всяко кътче на стаята.

Енергийната ефективност

Този модел е класифициран с енергиен клас A+, което означава, че той не само предоставя ефективно охлаждане, но и спестява енергия. Мобилният климатик от Bosch е идеалната комбинация между ефективност и комфорт.

Удобни функции

С лесно управление чрез LED soft touch дисплея и дистанционното управление, вие можете лесно да променяте настройките, дори ако лежите на дивана. Тихият режим е идеален за нощно време, когато искате да спите спокойно, а режимът „сън“ автоматично ще поддържа желаната температура без да ви безпокои.

Как да изберем правилния мобилен климатик?

При избора на мобилен климатик, трябва да вземете предвид:

  • Площ на помещението: Изберете модел с подходяща мощност.
  • Функции: Проверете какви допълнителни функции предлага устройството.
  • Шум: Изберете модел, който работи тихо, особено ако ще го използвате в спалнята.

Заключение

Мобилният климатик от Bosch е идеално решение за всеки, който търси удобство, стил и ефективност. С лесна инсталация, висока производителност и многофункционалност, той не само ще ви охлади, но и ще направи живота ви по-комфортен.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!