Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Innova, климатик моноблок ..2.0 – 12 HP DC INVERTER, без външно тяло, R32

Innova, климатик моноблок ..2.0 – 12 HP DC INVERTER, без външно тяло, R32

4008,73 лв.

Код: 29174bgth Категория:

Описание

В съвременния свят, където комфортът и енергийната ефективност са от изключително значение, инверторните климатици представляват иновации, които предлагат решения на множество проблеми. Климатикът Innova от Innova S.r.l. (Италия) се изправя пред предизвикателството да предостави оптимални условия на живот на своите потребители благодарение на революционните си технологии и източник на енергийна ефективност.

Преимущества на инверторните климатици

Климатикът Innova е проектиран с идеята за максимален комфорт и функционалност. В допълнение към 100% металния корпус, ултра тънкият дизайн от само 16 см позволява интегриране в различни интериори, без да заема много пространство. С DC инверторната технология, мощността на климатизацията е оптимизирана. Това не само осигурява комфорт, но също така намалява консумацията на енергия и нивото на шум, което е от съществено значение за спокойствието в дома.

Как работи Dual Power технологията

Dual Power технологията позволява на климатик Innova да достигне максималната мощност за пробив на климатизацията за кратко време. При по-високи температури или специфични климатични условия, климатикът увеличава производителността си, за да постигне бързо необходимата температура във вашето помещение. След достигане на зададената температура, системата автоматично преминава в режим на пестене на енергия, за да осигури оптимално управление на разходите за енергия.

Грижа за околната среда

Ако търсите решение, което не само осигурява комфорт, но също така е и екологично, то инверторният климатик Innova е идеалното решение. С конструирана структура, която минимизира шансът за замърсяване чрез сгъваемите външни решетки, оборудването не само оптимизира работата си, но също така допринася за опазването на околната среда.

Технически спецификации и характеристика

Климатикът Innova е проект, изпълнен с иновации. Дизайнът му е съчетание между естетика и производителност. Неговите 12000 BTU/h правят този климатик един от лидерите в своя клас.

Лесен за инсталация и работа

Инсталирането на климатик Innova е бързо и лесно. С минимални изисквания за пространство, той може да бъде интегриран в домове, офиси и търговски обекти. Характеристиките му позволяват лесно управление и поддръжка, което придава допълнителен комфорт на потребителя.

Решение за всички сезони

Инверторните климатици като Innova предлагат не само охлаждаща функция, но и отопление. През зимния период, когато температурите падат, климатикът може да се превърне в основен източник на топлина, осигурявайки приятно и уютно преживяване у дома.

Сравнение с други модели

Към днешна дата, на пазара могат да се намерят много варианти за климатици. Но инверторният климатик Innova се откроява с технологията си, която осигурява ефикасност и функционалност. Сравнително с други марки, Innova предлага конкурентна цена и значителни предимства, особено когато става въпрос за енергийна ефективност и съотношение на цена-качество.

Приложения и проекти

Климатикът Innova е подходящ за разнообразни приложения: от домашни интериори до комерсиални пространства. Много архитектори и дизайнери препоръчват инверторни климатици за строителни проекти, поради тяхната енергийна ефективност и гъвкавост в дизайна.

Потребителски отзиви

Много от собствениците на климатик Innova споделят, че са доволни от производителността и комфорта, които предоставя. Специално подчертават лесната инсталация и почти безшумната работа като ключови фактори за избор на модела.

Заключение

Ако търсите инверторен климатик, който съчетава елегантност, иновация и висока производителност, не търсете повече от Innova. С функцията си за оптимизиране на енергията и ултра тънкия дизайн, климатикът Innova е идеалното допълнение за всеки дом или офис.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!