Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Innova, климатик моноблок ..2.0 MAXI – 15 HP DC INVERTER, без външно тяло, R32

Innova, климатик моноблок ..2.0 MAXI – 15 HP DC INVERTER, без външно тяло, R32

4386,91 лв.

Код: 29175bgth Категория:

Описание

Преминете в нова ера на климатизацията с Инверторните климатици Innova, където иновации и комфорт съжителстват в перфектен баланс. Такива климатици предлагат ненадмината ефективност, естетичен дизайн и невероятно тиха работа, които са основни предимства за съвременния дом или офис.

Най-съвременни технологии за климатизация

В съвременната климатизация технологиите непрекъснато напредват. Инверторните климатици Innova са на върха на този напредък, благодарение на своята DC инверторна технология. Функцията инвертор позволява непрекъснато регулиране на мощността, което води до оптимизиране на енергийния разход и поддържане на постоянна температура.

Икономия на енергия

Едно от най-значимите предимства на инверторните климатици е тяхната способност да работят при минимално енергийно потребление. Чрез интензивен контрол на компресора, те адаптират мощността си към нуждите на помещението, което води до значителна икономия на електричество.

Тишина и комфорт

Още едно впечатляващо предимство е абсолютната тишина, с която работят тези климатици. Ниското ниво на шум е ключов фактор за избор на климатик за жилища и офиси, където спокойствието и концентрацията са от съществено значение.

Дизайн и функционалност

Нашият продукт предлага не само технологии, но и естетика. Инверторният климатик Innova разполага с ултра тънък дизайн, само 16 см, което означава, че лесно се вписва в интериора, без да заема много пространство.

Лесна инсталация

Инсталирането на инверторния климатик Innova е бързо и лесно. Сгъваемите решетки, които се отварят и затварят по време на работа, предотвратяват натрупването на прах и замърсяване, удължавайки живота на климатика.

Грижа за околната среда

В съвременният свят, грижата за околната среда се явява важен аспект. Инверторните климатици Innova са проектирани с технологии, които намаляват въглеродните емисии, което ги прави екологично осъзнат избор.

Заключение

Изборът на инверторния климатик Innova означава да изберете качеството и иновацията, да повишите комфорта и да намалите разходите за енергия. Технологията му осигурява оптимални условия в помещението, а естетическият му дизайн го прави подходящо решение за всяко място.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!