Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Innova, климатик моноблок ..2.0 ELEC – 15 HP DC INVERTER, без външно тяло, R32

Innova, климатик моноблок ..2.0 ELEC – 15 HP DC INVERTER, без външно тяло, R32

4765,09 лв.

Код: 29177bgth Категория:

Описание

Искате ли да подобрите атмосферата в дома си? Изберете инверторния климатик Innova – иновация и комфорт в едно! Със своите безопасни функции и ефективност, този климатик е идеалното решение за всеки дом или офис. С напредналата DC инверторна технология, той автоматично коригира мощността си, за да поддържа оптимална температура при минимална консумация на енергия. Балансирайте комфорта и икономията с този изключителен модел.

Технологията зад Innova

Innova S.r.l. внесло в своите инверторни климатици най-новите технологии, за да осигури максимален комфорт при минимално шумово ниво. Дългосрочната надеждност и производителност се дължи на модерната конструкция с 100% метален корпус.

Спецификации на модела 2.0 ELEC

Моделът 2.0 ELEC разполага с допълнителен електрически нагревател, зададен на 1 kW, с опция за настройка към 2 kW. Това го прави идеален за по-студените месеци, осигурявайки необходимото отопление за уютна атмосфера. Освен това, ултра тънкият дизайн (само 16 см) означава, че климатикът може лесно да се интегрира в интериора, а сгъваемите външни решетки работят за намаляване на праха и шума.

Предимства на инверторната технология

За разлика от ротационните и стандартните климатици, инверторните модели, като Innova, предлагат по-висока енергийна ефективност и над 30% спестяване на електрическа енергия. В зависимост от климатичните условия и индивидуалните нужди, инверторните климатици осигуряват бързо и плавно нагряване или охлаждане без резки колебания в температурата.

Как да изберем правилния климатик?

Когато избираш климатик, важно е да вземеш предвид размера на помещението, в което ще се инсталира, както и личните предпочитания относно температурата. Както всяко друг уред, инверторният климатик изисква периодично обслужване за гарантиране на его дългосрочна ефективност.

Монтаж и поддръжка

Правилно извършеният монтаж е от съществено значение за постигане на оптимално представяне на всички климатични системи. По време на инсталацията, професионалистите ще могат да настроят нагревателя, при необходимост. След инсталация, редовното почистване на филтрите е ключово за поддържане на висока ефективност.

Сравнение с конкурентни модели

На пазара се предлагат различни марки и модели климатични системи, но Innova се откроява със своето качество и дълготрайност. Сравненията показват, че Innova предлага по-добра енергийна ефективност и по-тиха работа в сравнение с много конкуренти.

Заключение

Ако търсите климатик, който съчетава иновации и стил, инверторният климатик Innova е сигурен избор. С напреднала технология, страхотен дизайн и екологичен аспект, той е перфектният уред за вашия дом или офис. За повече информация и индивидуални предложения, свържете се с нашите специалисти.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!