Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Carrier, външно тяло на мултисплит система, до 5 вътрешни тела

Carrier, външно тяло на мултисплит система, до 5 вътрешни тела

4513,43 лв.

Код: 29189bgth Категория:

Описание

Климатиците представляват не само удобство, но и необходимост за много домакинства и търговски обекти. С мултисплит системата на Carrier, можете да охладите или затоплите до пет помещения, като всяко от тях работи независимо. Тази иновация е изключително важна, особено в днешната динамична среда, където енергийна ефективност и комфорт са от първостепенно значение.

Как работи мултисплит системата?

Мултисплит системите са проектирани така, че да работят с едно външно тяло, което може да захранва няколко вътрешни блока. Тази гъвкавост позволява на потребителите да изберат съответното решение за всяко помещение, в зависимост от неговата размерност и конфигурация. Независимо дали става въпрос за високостенни тела, канални системи, касетни или таванни тела, Carrier предлага адаптивни решения, които отговарят на специфичните нужди на всеки обект.

Преимущества на Carrier мултисплит системите

  • Лесна инсталация и монтаж – можете да инсталирате вашият климатик в различни конфигурации.
  • Висока енергийна ефективност – значително спестяване на разходи за енергия.
  • Контрол чрез Wi-Fi – управлявайте вашата система удобно и лесно от всяка точка на света чрез мобилно приложение.
  • Голям обхват на дължина на тръбите – до 80 метра, предлагайки максимална гъвкавост при инсталация.

Технически спецификации

Преди да изберете климатик, е важно да се запознаете с основните технически данни на устройството. Carrier предоставя конфигурации с различна мощност и изисквания, позволявайки на потребителите да направят информиран избор. За вашата мултисплит система, проверете параметрите като капацитет на охлаждане, капацитет на отопление, ниво на шум и възможност за интеграция с други системи, като например термостати или умни домашни устройства.

Енергийна ефективност и екологичност

Времето, когато просто охлаждахме или затопляхме помещението с климатик, вече е в миналото. Днешният потребител търси системи, които не само предлагат удобство, но и са енергийно ефективни. Carrier се гордее с нула вредни емисии, адаптирани технологии с инвертор и максимална оптимизация на консумацията на енергия.

Лесна поддръжка и обслужване

Поддържането на вашата мултисплит система в оптимално състояние е от изключителна важност. Carrier предоставя набор от услуги за поддръжка и консултации на клиентите, осигурявайки нужната безопасност и ефективност на работа на климатичната система.

Избор на идеалното решение за вашия дом или бизнес

Когато избирате мултисплит система, важно е да обмислите не само техническите специфики, но и специфичните нужди на вашите помещения. Независимо дали търсите система за вашия дом или бизнес, Carrier предлага разнообразие от решения.

Заключение

Carrier е лидер в индустрията за климатизация, предлагаща иновативни и ефективни решения за дома и офиса. Тяхната мултисплит система е перфектна комбинация от технологии, удобство и енергийна ефективност.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!