Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Toshiba, инверторен климатик Edge New White 18000 BTU

Toshiba, инверторен климатик Edge New White 18000 BTU

2720,00 лв.

Код: 29476bgth Категория:

Описание

В днешния ден, климатизацията е не само необходимост за комфорта в дома и офиса, но и важен аспект от съвременния начин на живот. В този контекст Toshiba EDGE представя набор от иновации и технологии, които гарантират безпроблемно функциониране дори в най-сложните климатични условия.

Какво прави Toshiba EDGE уникален?

Toshiba EDGE е климатик от ново поколение, проектиран с фокус върху енергийна ефективност и дизайна.

Изключителен дизайн

Правите линии и матовото покритие придават елегантен вид, а невидимите кантове правят модела изключително стилен. Богатството на комбинации от цветове, предлагащо се от Toshiba, ще отговори на всеки вкус и стил на интериора.

Технология за безшумно функциониране

Безшумната функция е проектирана да осигури тишина, необходима за нормалното протичане на ежедневните дейности. Няма да усетите работата на климатика, освен когато се насладите на неговата отлична производителност.

HADA Care Flow режим

Режимът HADA Care Flow е иновация, подпомагаща по-доброто разпределение на въздуха. Този режим осигурява нежни, индиректни въздушни потоци, което спомага за предотвратяване на неприятни въздушни вълни и сухота на кожата. Въздушният поток е естествен и незабележим.

Висока ефективност и икономия на енергия

Toshiba EDGE впечатлява не само със своите визуални качества, но и с енергийната си ефективност. Клас A+++ за охлаждане и отопление показва, че можете да се насладите на комфорт, без да огорчавате семейния бюджет.

WiFi адаптер

Включен WiFi адаптер направи управлението на климатика удобно и лесно. Можете да настройвате температурата, докато сте извън дома или дори да подмятате режимите за работа. С Toshiba EDGE вече имате климатик, за контрол на който не е необходимо да се подлагате на неудобства.

3D Careflow

3D Careflow технологията осигурява равномерно разпределение на въздуха около помещението. Вашият климатик е програмиран да реагира на специфичните нужди на стаята, в която се намира, за да постигне оптимален комфорт по всяко време.

Ultra-Pure филтър

С Ultra-Pure филтъра въздухът, циркулиращ в помещението, остава чист и свеж. Филтърът е проектиран да улавя микрочастиците, което спомага за подобряване на качеството на въздуха и състоянието на вашето здраве.

Заключение

Ако търсите климатик с отличен дизайн и мощност, Toshiba EDGE е идеалният избор за вас. С вградени функции и технологии, които носят не само комфорт, но и спестяване на енергия, той е идеален за всяко съвременно пространство.

Защо да изберете Toshiba?

Toshiba е реномиран производител на климатични системи, който предлага иновации и високо качество. С над десетилетия опит в бранша, те предоставят решения, които са дълготрайни и надеждни.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!