Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Toshiba, инверторен климатик Edge New White 22000 BTU

Toshiba, инверторен климатик Edge New White 22000 BTU

2980,00 лв.

Код: 29477bgth Категория:

Описание

Въведение в Toshiba EDGE

Когато става въпрос за домашен комфорт през лятото и зимата, климатикът играе решаваща роля. Той не само че осигурява желаната температура, но и подобрява качеството на въздуха във вашия дом. Един от водещите продукти на пазара днес е климатикът Toshiba EDGE. С иновативен и стилен дизайн, той е идеалният притежател на вашето пространство и незаменим помощник в домакинството.

Дизайн и Функционалност

Toshiba EDGE не е просто климатик; той е израз на новия модерен стил. Със своите прави линии, матово покритие и невидими кантове, той е не само ефективен, но и елегантен. Както споменахме, дизайнът му е в крак с времето, отразявайки съвременните тенденции в интериорния декор.

Технология на Тихата Работа

Една от основните характеристики на Toshiba EDGE е безшумната му функция. Често потребителите се оплакват, че климатичната система е шумна и пречи на ежедневието им. Toshiba осигурява решение на този проблем, като предлага модел, който работи почти безшумно.

HADA Care Flow – Иновация в Разпределението на Въздуха

Технологията HADA Care Flow е уникална за Toshiba и осигурява индиректен въздушен поток, който предотвратява неприятните въздушни вълни и сухота на кожата. С това иновационно решение, вие не само получавате комфорт, но и защита за вашето здраве.

Параметри и Характеристики

Климатикът Toshiba EDGE предлага редица уникални характеристики, които го правят предпочитан избор. С BTU/h мощност от 22000, той е подходящ дори за по-големи помещения. С A+++ енергийна ефективност за охлаждане и отопление, вие не само че ще избегнете високи сметки за електричество, но и ще допринесете за опазването на околната среда.

Подобрено Качество на Въздуха

Ultra-Pure филтърът е стандартна функция на Toshiba EDGE, който спомага за премахването на прах, алергени и други вредни частици от въздуха. Работейки с иновативна 3D Careflow технология, климатикът осигурява равномерно разпределение на въздуха, което увеличава комфорта в дома.

Интегриран WiFi Адаптер

С Toshiba EDGE, контролът е във вашите ръце. Включен WiFi адаптер ви позволява дистанционно управление на климатичната система чрез вашия смартфон. Това е особено удобно за хора, които искат да подготвят дома си преди да се приберат или за тези, които искат да контролират климатизацията на няколко места.

Заключение

Климатик Toshiba EDGE е отличен избор за всеки дом. Със своя елегантен дизайн, иновационни функции и висока енергийна ефективност, той осигурява комфорт и спокойствие. Не оставяйте комфорта на случайността, изберете Toshiba EDGE за вашия дом!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!