Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Toshiba, инверторен климатик Edge New Black 13000 BTU

Toshiba, инверторен климатик Edge New Black 13000 BTU

2450,00 лв.

Код: 29480bgth Категория:

Описание

Климатикът Toshiba EDGE е уникален продукт, който съчетава функционалност с модерен дизайн. С чисти линии и матово покритие, този климатик не само, че оправдава всички съвременни изисквания за ефективност, но и внася стил и елегантност във всяко пространство.

Стил и производителност в едно

Toshiba, японска компания със световна известност, създава продукти с изключителна надеждност. Климатикът EDGE е отговор на необходимостта от високоефективни решения за климатизация, които в същото време предлагат невероятен комфорт. Режимът HADA Care Flow е360-деперсно откритие, което осигурява индиректно разпределение на въздуха, предотвратявайки усещането за неприятни въздушни вълни.

Характеристики, които впечатляват

Този климатик разполага с Wi-Fi адаптер, което позволява лесно управление от разстояние чрез мобилно приложение. Въпреки елегантния си дизайн, Toshiba EDGE предлага впечатляващи стойности на енергийна ефективност – A+++ за охлаждане и отопление, което го прави изключителен избор за всеки дом. С компактен размер, климатикът е идеален за помещения до 26 кв. м.

Спокойствие без шум

С ниски нива на шум, климатикът работи почти безшумно, позволявайки ви да се наслаждавате на тишина в дома или офиса. Най-ниското ниво на шум достига до 19 dB, което е равносилно на шепот и прави Toshiba EDGE идеален за спални и учебни помещения.

Икономия на енергия и климатичен комфорт

С Toshiba EDGE можете да бъдете сигурни, че вашите разходи за електроенергия ще бъдат значително намалени. Годишният разход на електроенергия е само 142 kWh за охлаждане и 878 kWh за отопление, което е достатъчно за среден дом. Освен това, климатикът работи с хладилен агент R-32, който е по-екологичен.

Защо да изберете Toshiba EDGE?

Климатик Toshiba EDGE осигурява не само комфорт, но и защита на околната среда. Българите оценяват навременната енергийна ефективност, а с продукта на Toshiba имате всичко това.

С удобна 60-месечна гаранция и надеждна работа, Toshiba EDGE е идеалният избор за всеки потребител, който търси елегантно и функционално решение за климатизация.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!