Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Toshiba, инверторен климатик Edge New White 24000 BTU

Toshiba, инверторен климатик Edge New White 24000 BTU

3380,00 лв.

Код: 29478bgth Категория:

Описание

Добре дошли в света на климатизацията с новия инверторен климатик Toshiba Edge. Със стилния си дизайн и мощност от 24000 BTU/h, този климатик е направен, за да задоволи нуждите ви от комфорт.

Защо да изберете инверторен климатик Toshiba?

Иновативният инверторен климатик на Toshiba предлага не само естетически удоволствия, но и техническа ефективност. EDGE e проектиран с фокус върху икономия на енергия и висока производителност, осигурявайки ви уют във всеки сезон.

Енергийна ефективност

Toshiba предлага инверторни климатизатори, които разполагат с енергиен клас A+++, което е максималната стойност на енергийна ефективност. Това означава, че не само ще спестите от сметките за електрическа енергия, но и ще намалите въглеродния си отпечатък.

Технология HADA Care Flow

Технологията HADA Care Flow на Toshiba осигурява индиректен въздушен поток, който значително повишава комфорта в стаята, предотвратявайки неприятни въздушни вълни и осигурявайки доброто разпределение на въздуха.

Конструктивни характеристики

Климатикът Toshiba Edge разполага с матово покритие и невидими кантове, които добавят към модерния му вид. Съвременният дизайн не само, че е естетично привлекателен, но също така е проектиран, за да е функционален и лесен за употреба.

Мониторинг на енергията

Вградените функции за мониторинг на енергията ви позволяват да следите потреблението на електрическа енергия на климатика, така че да можете да планирате по-добре разходите си.

Wi-Fi свързаност

С включения стандартен Wi-Fi адаптер, можете лесно да управлявате климатика си от всяко място чрез вашето мобилно устройство. Това означава, че можете да регулирате температурата дори когато не сте у дома.

Почистване на въздуха

С Ultra-Pure филтъра, Toshiba Edge подобрява качеството на въздуха в помещението. Филтърът улавя частици, алергени и замърсители, предоставяйки ви по-чист и свеж въздух.

Изберете Toshiba Edge, за да осигурите уютна и комфортна атмосфера във вашия дом с най-съвременната технология за климатизация, проектирана с внимание към детайлите.

Улеснена употреба

С интуитивния потребителски интерфейс на дистанционното управление, можете лесно да сменяте между различни режими на работа, адаптиращи климатика към вашите нужди.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!