Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Toshiba, инверторен климатик Edge New Black 22000 BTU

Toshiba, инверторен климатик Edge New Black 22000 BTU

3150,00 лв.

Код: 29483bgth Категория:

Описание

Климатиците значително повишават комфорта в нашите домове, особено през топлите месеци на годината. Toshiba EDGE комбинира усъвършенстваните технологии на инверторни климатици с елегантен и стилен дизайн, който ще допълни всеки интериор. Инверторната технология улеснява по-доброто управление на стайния климат, без резки промени в температурата, което е идеално както за охладителните, така и за отоплителните сезони.

Стил и функционалност

Toshiba разработи климатик с иновативен дизайн, който не само изглежда страхотно, но и не пречи на вашите активности. Безшумната функция осигурява отлично функциониране, позволявайки на потребителите да се наслаждават на домашния уют без да се тревожат за неприятни шумове.

Спецификациите на Toshiba EDGE

С мощност на охлаждане от 1.39 до 6.7 kW и отопление от 1.15 до 7.5 kW, климатикът е изключително ефективен. Освен това, с енергиен клас A+++, той е не само икономичен, но и екологичен. Работната температура за охлаждане достига до 46 °C, а за отопление до 24 °C, което го прави подходящ дори за по-екстремни климатични условия.

Технологии, които подобряват живота

С WiFi адаптера, вграден в комплекта, потребителите могат да контролират климатика си отдъвклук, като чрез смартфон и специална апликация, можете да зададете желаната температура, а също и да проверите енергийния статус на устройството.

HADA Care Flow режим

Режимът HADA Care Flow е специален иновационен режим, който позволява индиректен въздушен поток. Тази технология значително подобрява разпределението на въздуха в стаята, предотвратявайки неприятни въздушни струи и защитавайки кожата ви от дехидратация.

Филтрираща система Ultra-Pure

Климатиците Toshiba EDGE разполагат с иновативна филтрираща система Ultra-Pure, която улавя прах, алергени и бактерии, осигурявайки по-чист и свеж въздух във вашия дом.

Лесно инсталиране и поддръжка

С дизайна си, Toshiba EDGE е изключително удобен за инсталиране, а с предоставените инструкции, дори непрофесионалисти могат да се справят с монтажа. Не на последно място, високото качество на материалите и изработката гарантират дълъг експлоатационен живот на устройството, което намалява разходите за поддръжка.

Заключение

Климатикът Toshiba EDGE е прекрасен избор за всеки дом. С отличната си ефективност, модерния дизайн и новите технологии, той предлага не само олекотяване на горещините, но и подобряване на качеството на въздуха. Изключителният
климатик е идеалното решение за комфорт и функционалност, за които можете да се доверите.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!