Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Toshiba, инверторен климатик Edge New Black 18000 BTU

Toshiba, инверторен климатик Edge New Black 18000 BTU

2800,00 лв.

Код: 29482bgth Категория:

Описание

Климатизацията на вашето пространство е от съществено значение за постигането на комфортна атмосфера, особено в хода на летните месеци. С климатик Toshiba EDGE, вие получавате не само стилно устройство, но и висококачествени технологии за охлаждане и отопление, което го прави идеален за всяко домакинство.

Предимствата на Toshiba EDGE

Този климатик не само, че изглежда добре, но е и изключително ефективен. С енергиен клас A+++, Toshiba EDGE е проектиран да осигури оптимално охлаждане и отопление, докато спестява енергия. Дизайнът с прави линии и матово покритие позволява устройството да се интегрира с всякакъв интериор, придавайки му модерен вид.

Безшумна работа

Една от основните характеристики на Toshiba EDGE е неговата безшумна работа. С нивата на шум, вариращи от 26 dB на безшумен режим, климатикът няма да наруши вашите дейности, независимо дали работите, спите или се наслаждавате на вечеря с приятели.

Интелигентни функции

Този климатик е снабден с WiFi адаптер, което означава, че можете да контролирате температурата в дома си дори и когато не сте там. Модерният HADA Care Flow режим осигурява индиректен въздушен поток, предотвратявайки неприятни въздушни вълни и сухота на кожата, което е особенно важно за здравето.

Технически спецификации

Техниката не е на последно място. Toshiba EDGE предлага над 18000 BTU/h мощност, което го прави идеален за помещения до 37 кв. метра. Консумацията на енергия по време на работа, независимо дали става въпрос за охлаждане или отопление, е минимална, което осигурява не само комфорт, но и икономия на средства.

Лесна поддръжка

Друго предимство на поколеният климатик е Ultra-Pure филтърът, който не само, че подобрява качеството на въздуха, но и значително намалява нуждата от честа поддръжка. Лесната подмяна на филтъра дава възможност за свеж и чист въздух през цялата година.

Гаранция и сервиз

Toshiba е известна с високото си ниво на обслужване. Климатикът EDGE идва с 60 месеца гаранция, което осигурява спокойствие на потребителите. Сервизната поддръжка е бърза и ефективна, което прави собстването на климатик Toshiba мечта за всеки потребител.

Заключение

Ако търсите климатик, който съчетава стил, ефективност и иновации, Toshiba EDGE е перфектният избор. Със своите впечатляващи характеристики и технологии, можете да се насладите на идеална температура в дома си, независимо от времето навън.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!