Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Toshiba, инверторен климатик Edge New Black 16000 BTU

Toshiba, инверторен климатик Edge New Black 16000 BTU

2700,00 лв.

Код: 29481bgth Категория:

Описание

Климатизация с Toshiba Edge: Висок клас и невероятна ефективност

Климатизацията не е просто удобство, а необходимост в днешния забързан свят, където комфортът е първостепенен. Toshiba, признат лидер в производството на климатици, предлага новата серия EDGE, яка и стилна несигурност, която не само освобождава помещението от горещини, но и добавя елегантност към интериора. В тази статия ще разгледаме основните характеристики и предимства на климатика Toshiba Edge, както и ще предоставим ценни съвети как да извлечете максимума от вашата инвестиция.

Какво прави Toshiba Edge различен?

Климатикът Toshiba Edge е проектиран с акцент на дизайна и функционалността. Неговото матово покритие и безшумна работа го правят идеалното решение за спални, офиси и други помещения, където тишината е приоритет. Интегрираната WiFi функция позволява дистанционно управление чрез вашия смартфон, което е невероятно удобно.

Основни характеристики

На разположение са редица функции, които несъмнено ще задоволят и най-взискателните потребители. Нека да разгледаме основните характеристики по-подробно:

Енергийната ефективност

Toshiba Edge се гордее с енергиен клас A+++, което го поставя сред най-ефективните климатици на пазара. Независимо дали охлаждате или отоплявате, този климатик ще ви спести значителни количества електрическа енергия. С годишен разход на електроенергия от само 206 kWh за охлаждане и 1217 kWh за отопление, Toshiba Edge е отличен избор не само за вашето удобство, а и за вашия портфейл.

Иновативни технологии

Технологията HADA Care Flow дават възможност за индиректен въздушен поток, който предотвратява образуването на неприятни въздушни вълни. Вместо че просто да издухва чист въздух, климатикът равномерно разпределя въздуха в помещението, като по този начин осигурява максимален комфорт. Разбира се, Ultra-Pure филтърът помага за елиминиране на алергени и микроорганизми, осигурявайки по-чиста атмосфера у дома.

Дизайн и стил

Ако избраният от вас климатик не само осигурява комфорт, но и изглежда красиво, то Toshiba Edge е перфектният избор. Неговият модерен и елегантен дизайн с прави линии и невидими кантове ще се впише отлично в интериора на всяко място. Предлага се в различни цветове, за да удовлетвори предпочитанията на потребителите и да добави елемент на лукс.

Технически спецификации

Техническите спецификации на Toshiba Edge също заслужават внимание. С мощност от 1.2 до 5.3 кВт за охлаждане и 1.1 до 6.5 кВт за отопление, той е перфектен за помещения до 34 кв.м. Шумът на охлаждане е едва 21 dB, което го прави безшумен дори в режим на работа.

Заключение: Инвестирайте в качеството

Toshiba Edge е идеалният климатик за всеки, който търси качество, ефективност и стил. Със своите иновации и енергийна ефективност, той е чудесен избор за всяко домакинство. Не забравяйте, че надеждността на Toshiba и иновациите, които предлагат, гарантират, че вашият избор ще бъде инвестиция, която ще се отплати многократно.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!