Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Toshiba, инверторен климатик Edge New Black 24000 BTU

Toshiba, инверторен климатик Edge New Black 24000 BTU

3550,00 лв.

Код: 29484bgth Категория:

Описание

Климатик Toshiba Edge – Вашият Перфектен Спутник за Уют и Комфорт

Търсите ли климатик, който не само да охлажда, но и да подобрява качеството на живота ви? Toshiba Edge е иновативен климатик, проектиран с чувствителност към детайлите и с уникален модерен дизайн. Разположен между простотата и сложността, този климатик предоставя страхотни възможности за климатизация на вашето пространство.

Неустоими характеристики на Toshiba Edge

Toshiba Edge комбинира световноизвестната японска технология с изискания визуален стил. С Wi-Fi модул в комплекта, клиентите получават възможността да управляват климатика си дистанционно, осигурявайки си комфорт от всяка точка на дома.

Кажете сбогом на неприятните въздушни вълни

С режима HADA Care Flow, вашият климатик не само охлажда, но и осигурява индиректен въздушен поток. Това предотвратява неприятности от сух въздух и неочаквани температурни промени, какаво е да имате пълен контрол над комфорта в дома.

Спестяване на енергия и разходи

Toshiba Edge притежава A+++ енергиен клас, което го прави изключително ефективен както за охлаждане, така и за отопление. С минимални разходи на електрическа енергия, клиентите могат да се наслаждават на уютна и комфортна среда без да натоварват бюджета си.

Идеален за всяко пространство

С максимално охлаждане в диапазон от 7.7 kW, климатикът е подходящ за помещения до 50 кв. м. Той е идеален за всякакви пространства, независимо дали става въпрос за дом, офис или търговски обект.

Технология, на която можете да се доверите

С хладилен агент R-32 и Twin Rotary компресор, Toshiba Edge осигурява надеждно охлаждане дори в екстремни условия. Работната температура от -15 до 46 °C е доказателство за неговата издръжливост и производителност.

Заключение

Ако търсите стилен, функционален и енергийно ефективен климатик, Toshiba Edge е перфектният избор. Направете инвестиция в комфорт и уют и се насладете на предимствата, които носи този изключителен климатик.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!