Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Carrier, инверторен климатик Superia 9000 BTU @A

Carrier, инверторен климатик Superia 9000 BTU @A

1225,32 лв.

Код: 29830bgth Категория:

Описание

Инверторният климатик Carrier Superia 9000 BTU е изключително предложение за дома, особено в строги климатични условия. С уникалната 3D DC инверторна технология, той осигурява оптимална производителност и пестене на енергия, което го прави идеален избор за потребителите, които търсят както комфорт, така и икономия. Климатика е оборудван с многофункционални функции, като Active Clean система за самоочистване, която гарантира, че въздухът, който получавате, е винаги чист и свеж.

Предимства на инверторните климатици Carrier

Водоразпределителната система на инверторните климатици Carrier е проектирана da осигури особено ниски разходи, безкомпромисно качество на въздуха и ефективност на охлаждане. Част от лидерството на Carrier в индустрията е резултат от дългогодишен опит, технологии от ново поколение и стриктен контрол на качеството. Климатикът Carrier Superia не само доставя комфорт, но и защитава околната среда чрез намаляването на въглеродните емисии.

Енергийна ефективност и икономия на консумация

Енергийната ефективност на инверторния климатик Carrier Superia е гарантирана с енергиен клас A++. Това означава, че той е проектиран да спестява повече енергия в сравнение с традиционните климатици. Според експертите инвестицията в инверторен климатик не само че бързо се изплаща, но и обезпечава дългосрочни ползи от намалените разходи за електричество.

Технология Wind Avoid Me

Carrier Superia идва с иновативната технология Wind Avoid Me, която позволява на климатизатора автоматично да насочва въздушните потоци, за да се избегнат неприятни въздушни течения за обитателите. Тази функция е особено полезна за чувствителни на студ хора и деца, които могат да чувстват дискомфорт от пряко въздушно течение.

Качество на въздуха с тройно действие

Като част от усъвършенстваната му система за пречистване на въздуха, Carrier Superia предлага тройна защита с функции, които намаляват алергените, замърсителите и вредните бактерии. Така, със Superia, насладете се на чист, безопасен и здравословен вътрешен климат.

Заключителни мисли

С инвестицията в инверторен климатик Carrier Superia 9000 BTU, вие не само подобрявате комфорта и качеството на живот, но и защитавате околната среда. Неговите иновации в технологията, енергийна ефективност и постижения в качеството на въздуха правят този климатик идеален за всеки дом.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!